Cum te îmbraci la o nuntă?- 4 idei pentru rochii de ocazie…

Atunci când cineva te invită la un eveniment, intrăm în panică. Primul gând pe care îl ai este: cu ce mă îmbrac? Chiar dacă șifonierul geme de haine, întotdeauna nu ne găsim ceva potrivit pentru o petrecere între prieteni, nuntă sau pur și simplu o ieșire romantică cu iubitul. Singura soluție este să ieșim la cumpărături și să găsim o rochie de ocazie perfectă pentru silueta ta, nu?

Există totuși niște reguli atunci când mergem la o nuntă de exemplu. Chiar dacă nu prea se ține cont, nu purta sub nicio formă ținute în culori albe. Mi se pare nedrept și totuși dacă ne gândim puțin, este privilegiul miresei în acea zi… nu?

dyfashion

Rochia Artista neagră de banchet cu broderie florală este una din recomandările mele. Nu ți-aș recomanda să nu te îmbraci în negru atunci când te duci la o nuntă. Dar privind această rochie de ocazie mi se pare perfectă. Motivele florale încadrate armonios în partea de jos a rochiei, materialul din voal și umerii goi dau o notă de romantism și eleganță. Asortează rochia cu o coafură șic și nu te încărca cu accesorii pentru a nu estompa frumusețea acestei rochii delicate.

dyfashion

Catifeaua nu se demodează niciodată! Rochia Ginette grena din catifea lunga de seară cu siguranță va atrage toate privirile fără să eclipsezi mireasa, bineînțeles. Rochia are croială de sirenă, umerii lăsați și o broșă elegantă. Am observat că doamnele sau domnișoarele asortează acest gen de rochie cu mănuși lungi, dar în opinia mea trebuie să fiți atente. Dacă ai brațele mai groase, mănușile lungi nu arată armonios, iar rochia își pierde din frumusețe atunci când o asortezi greșit. Încearcă deasemenea să scoți în evidență bustul, mai ales că croiul acestei rochii este unul formidabil. Poartă un lănțișor micuț sau deloc, iar coafura poate fi una clasică sau rebelă cu bucle mari.

dyfashion

Dacă stilul tău vestimentar este vaporos și romantic, atunci cu siguranță rochiile lejere și înflorate sunt potrivite pentru tine. Poți alege rochia bej midi Floris cu imprimeuri florale cu mâneci vaporoase și feminine.  Imprimeul floral maxi este în tonuri de maro și vernil, iar cordonul fals maxi și pliurile discrete fac din această ținută una perfectă pentru orice ocazie specială. Este foarte potrivită dacă ești mai plinuță, croiul rochiei este perfect pentru a ascunde micile imperfecțiuni.

Ești veselă și îți plac rochiile în culori mai îndrăznețe? Îți recomand cu drag această rochie de ocazie din organza brodată în formă de imprimeuri florale, cu broderie prețioasă cusută manual în zona bustului. O rochie lejeră, elegantă te ajută să arăți fenomenal la orice eveniment.

Imprimeurile florale sunt în mare vogă în rândul iubitoarelor de modă. Așadar, indiferent de evenimentul la care ați fost invitată nu ocoliți rochiile cu imprimeuri florale. Vă asigur că este o alegere inspirată, demnă și elegantă. Tinerețea nu înseamnă anii din buletin, ci felul cum te simți atunci când îmbraci o rochie perfectă. Sper că v-au plăcut recomandările mele, dragile mele. Sunt curioasă dacă v-a plăcut una în mod deosebit din cele prezentate și dacă da, sunt curioasă cu ce ați asorta acea rochie. Aștept comentariile voastre și până data viitoare când ne vom citi la „Fashion Tips„, nu uitați să zâmbiți!

21 Comments

  1. Rochia cea neagra este foarte frumoasa. Ai dreptate, de fiecare data cand avem un eveniment, indiferent cate rochii am in sifonier, niciodata nu gasesc cu ce sa ma imbrac 😛

  2. Mie imi plac primele doua! Arată tare interesant. A treia nu este pe stilul meu și ultima o găsesc un pic cam încărcată!

  3. Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Vă aștept pe email dacă doriți să colaborăm :*

  4. Toate rochiile sunt superbe dar mie mi se potriveste rochia din catifea grena.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...