Sunteti gata de drum?

Ador vacanţele în care ne strângem cu prietenii şi purcedem a colinda ţara în lung şi lat. O dată pe an măcar ne facem planul de „bătălie”, stabilim traseul care îl dorim să-l urmăm şi apoi începem lista cu ce ne trebuie pe drum.
Fiecare îşi dă cu părerea cu ce ne trebuie, ce avem sau ce trebuie neapărat cumpărat că deh’ nici o călătorie nu seamănă una cu alta şi cerinţele sunt diferite.
Anul ăsta am stabilit să vedem munţii Buzăului, un loc magnific plin de mister şi legende care dăinuiesc şi acum peste ani.
Ne-am pus de acord fiecare cu ce contribuie: Cornel şi Mioara vin cu rulota lor încăpătoare, Claudia are ladă frigorifică CoolFreeze şi nu stăm cu grijă că ni-se strică mâncarea, Nelu şi Mariana vin în ajutor cu remorca că bagaje sunt multe iar George zăpăcitul grupului se oferă să filmeze drumeţia ” să vadă şi copii mei pe unde a umblat tat-su în tinereţe”.
– Stai aşa că nu e bine.. Păi eu pe Haiduc cu cine îl las?.. zice Claudia.
-Bine că ţi-ai amintit de câine acum Claudio, lasă-l şi tu la vecini că nu o fi foc câteva zile acolo.. îi spun eu.
-Nu, nu e copilaşul meu îl i-au şi pe el.. dar cum îl car până acolo? Nu îl pot lăsa printre staini.
-Of m-ai omorât cu copilaşul tău, lasă că rezolvăm noi cumva. Dacă mă gândesc bine, îi ştiu pe cei de la Aventuria.ro, băieţi de treabă au diferite chestii de închiriat şi cred că găsim acolo o cuşcă de transport pentru „copilul ” tău.
-Serios?? Ar fi superb m-ai salvat!.. spuse Claudia fericită.
Am cercetat să vedem dacă cei de la Aventuria au cuşti de transport, din fericire pentru copilaş am găsit una chiar foarte potrivită pentru el şi am închiriat-o pentru 13 zile că nu ştiam sigur când ne întoarcem.
Şi pentru că tot eram la capitolul „cercetare” pe site-ul respectiv am zis să îi fac o surpriză şi lui George „regizorul” grupului şi i-am luat o cameră digitală Full HD 1080p Midland XTC-300 că tot se apropia ziuă lui de naştere şi m-a scutit de alegerea greşită a unui alt cadou.

A fost super fericit la primirea cadoului, a ţopăit ca un copil şi nu se oprea din mulţumiri. Era o cameră digitală ideală pentru nevoile lui, filmează orice îi iese în cale şi ar fi în stare să se caţare în vârful unui copac pe ultima creangă ca Tarzan sa pozeze o omidă:)
Pentru amatorii de călătorii le recomand sa rasfoiasca Aventuria, este locul unde găseşti cea mai variată gama de soluţii pentru confortul si siguranţa călătoriilor tale si poţi alege cum doreşti sa-ti transporţi bagajele sau echipamentul sportiv sau cum sa îţi echipezi masina pentru drum.
Dacă vrei sa te simţi în largul tău, sa beneficiati de un nivel de confort si siguranţă ridicate echipa Aventuria îţi oferă diferite solutii complete în acest scop, cu produse de calitate fără ca bugetul tău de vacanţă sa sufere.
        Hai gata cu vorbăria, avem multe de descoperit sunteţi gata de drum?

  Acest articol a fost scris si creat special pentru SuperBlog2012!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...