O idee neconvenţională..

Ca să întelegeţi şi voi despre ce este vorba mai exact şi să nu credeţi că am luat-o prin vişini vă prezint mai întâi o parte din enunţul probei despre care trebuie să scriu :

„Dat fiind că magazinele online se folosesc, de obicei, doar pentru
vânzări online, ce fel de utilizare neconvenţională aţi putea imagina?
Ar putea fi tot în domeniul vânzărilor sau ceva mai amplu, din care
magazinul online (mai precis, funcţionalitatea sa) este o parte
importantă.”

Odată cu avansarea în tehnologia internetului ,au apărut şi magazinele online. Un lucru destul de bun dacă preferi să ai o afacere cunoscută şi confortabilă aş putea spune, decât să stai la o tarabă în piaţă şi să îţi promovezi marfa prin viu grai alături de nea Costică ce vinde ouă bio de la găini nestresate  sau de ţaţa Frosina ce zbiară cât o ţin plămânii ” Roşii ,roşii castraveţi avemm!..”
Cu toate că de ceva timp cochetez cu tainele hand-made, în mintea mea am multe proiecte care ar putea revoluţiona piaţa online. Mi-aş dori să fac ceva mai special ,mai neconvenţional ..

Crearea magazinului online este floare la ureche, ideea o am de ceva timp şi sper să prindă roade.
Ghiciţi la ce m-am gândit? Hehe cred că nu!.. Ideea mea neconvenţională este crearea unui magazin cu servicii funerare .
Staţi, o să ziceţi că avem şi la colţul străzii .Greşit dragii mei, serviciile oferite de mine vor fi altele.
Ştiu că va suna destul de sumbru dar eu cel puţin mi-ar place să planific pe viitor şi serviciul funerar de care aş vrea să am parte. 
De ce să mă îmbrace în momentul trecerii pe lumea ailaltă în ce vor ei? Sau poate că eu nu vreau sicriu de stejar ci de molid care e problema? 

Râdem noi, da să vorbim serios acum. De acest magazin online de servicii funerare vor beneficia toţi clienţii încă de cănd sunt în viaţă. Vor avea posibilitatea să îşi aleagă personal în funcţie de gusturi sicriul ,aranjamentul floral, hainele şi toate celelalte mărunţişuri necesare acestui moment dificil. Vrei să fii înmormăntat in Jamaica sau să fii incinerat? Vom avea şi această opţiune. Pentru pensionari vom avea şi reduceri plus pachete opţionale pentru această categorie de vârstă.
Vei avea posibilitatea să plăteşti pachetul cu servicii dorite în trei rate pe parcursul unui an fără dobăndă, în plus dacă plăteşti tot serviciul într-o singură plată, iar cadou din partea magazinului va fi înfrumuseţarea locului de veci timp de o lună.
Pentru cei mai pretenţioşi şi cu gusturi mai sofisticate vom avea limuzine pentru transportul defunctului cât şi pentru cei apropiaţi.
Ştiu că sună destul de sinistru dar atâta timp cât pot organiza nunta sau botezul copilului până în cele mai mici detalii nu înteleg de ce nu aş putea face la fel când vine vorba de propria înmormântare.Şi până la urmă e cam la fel cu ideea de aţi cumpăra un loc de veci înainte de termen.
Şi ca să nu alerge familia după cele de trebuinţă care mai de care cu ideile lor, mai bine aş prefera să am parte de serviciile pe care un astfel de magazin online le-ar putea oferi.
Vom oferi servicii de calitate, personal calificat plus consultanţă funerară gratuită ( obţinerea certificatului de transport al decedatului în altă localitate,facilitarea obţinerii certificatului constatator al decesului precum şi al certificatului de deces etc etc).
Cam asta ar fi ideea mea neconvenţională de folosirea unui magazin online, că voi avea noroc asta rămâne de văzut cert este că mi-aş dori ca acest moment dificil să fie tratat cu bun-simţ şi respect . 

Mai rămâne să îmi găsesc un logo fain şi un „brand name” pentru această idee şi gata voi intra în istorie …
  Acest articol a fost scris pentru proba nr 28 la SuperBlog 2012!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...