Rămas bun 2012..!Bine ai venit 2013!..

Ultima postare pe anul acesta..Un an cu multe vise ,proiecte realizate mai bine sau mai puţin..La începutul anului prin februarie m-am hotărât să continui realizarea pâna la sfârşit al acestui blog. Îmi era teamă că nu voi reuşi ,că nu voi fi citită sau nici măcar nu visam să cunosc atâtea persoane minunate cum sunteţi voi.
Vă mulţumesc dragele mele că aţi fost alături de mine în acest an ,că m-aţi suportat aşa cum sunt cu bune şi cu rele ,mai ales pentru susţinerea în campaniile la care am participat .
Mulţumesc şi colegelor de breaslă care mă citesc  : FărăMiere ,ByDeeMake-up,Ana Naghi ,Gabryelle”Blog ,Enchated Ana,ABC prin Viaţă şi lista poate continua ,vă sărut dragele mele şi vă doresc tot binele din lume.
Mii de mulţumiri şi dragei  Alina lui Brumărel  pentru blogroll , de la ea am avut cele mai multe vizite pe anul acesta peste 350 ..şi asemenea lui Cristi Mirea şi de la dumnealui am avut parte de multe vizite .
Ar fi multe de zis dar să lăsăm vorbăria multă că ar cam trebui să ne pregătim de petrecerea dintre ani:))) Vă doresc la toţi un an nou plin cu bucurii , de 2013 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de
realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de
minute inspirate. La Mulţi Ani!


Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...