Fii remarcat cu ..OnlineBijoux! Plus Reduceri!

Bună dragele mele, astăzi continuam din nou cu idei de cadouri pentru jumătatea noastră.Adică pentru soţul sau prietenul vostru şi cum spuneam într-un articol anterior ,sunt de părere că şi ei merită atenţia noastră.
Am descoperit OnlineBijoux şi am rămas impresionată de minunăţiile acestui magazin online,cu produse la îndemâna oricui şi de o diversificare foarte mare ce impresionează şi pe cel mai sofisticat dintre noi.

Chiar dacă sărbătorile de iarnă au luat sfârşit ,niciodată nu este nevoie de un motiv special pentru a face un cadou persoanei dragi.
Astăzi mi-am clătit puţin ochişorii la categoria de bijuterii placate cu aur şi la ceasuri.Şi pentru că nu mai este mult până la ValentineDay mă gândeam să scotocesc prin rafturile virtuale ale magazinului după un cadou pentru soţul meu. 

Am găsit un model foarte interesant de brăţară pentru bărbaţi ,placată cu aur alb şi galben de 18k.
Atenţie acum este la reducere -24%TVA FREE 
Preţ: 56,24 RON
Lungime:21cm
Lăţime:1,3cm

Un alt model foarte interesant şi acesta este pentru lanţul placat cu aur de 18k.
Preţ: 209,00RON
Lungime:50cm
Lăţime:0,5cm
Este un model finuţ şi cred că persoanei iubite i-ar face plăcere să îl poate.

Şi pentru că mai devreme v-am zis că am căutat şi la secţiunea „ceasuri” ,am găsit două minunăţii de ceas care mi-au plăcut foarte mult mai ales că au şi culoarea albastră în ele .Albastru este culoarea mea favorită şi sunt înnebunită mai ales dacă se regăseşte într-un accesoriu pe care îl pot purta zilnic.
Pentru dragostea mea am ales ceasul OmaxQuartz ,un model superb care va atrage atenţia oricui.

Ceas Omax Quartz, forma carcasei: rotunda (4.5 cm), materialul carcasei: otel inoxidabil, cadran negru, indicadori orari: mixt, curea neagră, calibrul mecanismului: quartz, funcţii: hms, garanţie internaţională 2 ani .
Preţ:116,00RON

Mie mi-a plăcut enorm ceasul quartz Fashion  cu pietre zirconia albe cu accent de diamant, dimensiune cadran: 4 cm, braţară de silicon albastră, garanţie 2 ani .
Este un superb accesoriu ce merită purtat zilnic iar preţul este de doar 39,00RON.

Ce spuneţi de alegerile mele?Vă plac? Care ar fi accesoriul favorit din cele anumerate mai sus?Aşa cum spune şi motto-ul magazinului „O dată OnlineBijoux.ro, întotdeauna OnlineBijoux.ro” ,cu siguranţă vei găsi ceva special pentru tine dar şi pentru cei dragi ţie.

One Comment

  1. In afara de bojuterii, eu am ales sa ii fac sotului meu urmatoarea surpriza, de Sfantul Valentin

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...