O dată OnlineBijoux.ro, întotdeauna OnlineBijoux.ro…

Bună dragele mele ,ce faceţi ? Sper că toată lumea este bine şi dornică de noutăţi . Şi pentru că după cum ştiţi sunt o mare iubitoare de bijuterii, astăzi vreau să vă arăt câteva modele minunate .Acum ceva timp v-am prezentat modele de bijuterii de argint pentru bărbaţi ,pentru că am crezut că ei sunt un pic cam daţi la o parte şi am simţit nevoia să ofer câteva idei de cadouri pentru dragii noştri soţi/prieteni.
Astăzi vom explora prin rafturi virtuale lipsite de praf după minunăţii din categoria ” bijuterii argint online” ,apoi ne vom opri privirea spre ” bijuterii placate cu aur online” .
Magazinul care mi-a furat inima este OnlineBijoux ,cu o echipă desăvârşită oferă clienţilor o gamă variată de bijuterii la preţuri modeste pentru orice buzunar şi calitate foarte bună cu produse de marcă recunoscute internaţional.


Plata produselor pe care le achiziţionaţi o puteţi face la livrare , transfer bancar ,plata cu card bancar prin procesatorul de plăţi RomCard sau cu CardAvantaj.
Şi pentru că tot spuneam că vom explora cu voi câteva modele minunate ,am ales câteva care merg de minune în ocazii speciale şi nu numai. 
Un minunat argint format din cercei, lanţ şi pandantiv ,pe fond roz cu cristale swarovski albe şi roz îl puteţi purta dacă doriţi să fiţi remarcată oriunde aţi merge.

Compozitie: Argint 925
Greutate: 18.15 g
Lungime: lant: 45 cm
Diametru: pandantiv: 2.5 cm; cercei: 1.4 cm
Dacă vă grăbiţi îl puteţi lua luna aceasta la reducere
cu -24% la numai 159,60 Ron.
O ofertă binevenită ,chiar dacă a trecut perioada sărbătorilor un cadou este întotdeauna binevenit mai ales dacă este oferit din suflet.
Şi pentru copilaşi avem o minunată brăţară placată cu aur de 18k ,un model finuţ care mi-a plăcut foarte mult.

Lungime: 14.5 cm
Latime: 0.5 cm
Preţ : 17 Ron

Un minunat cadou pentru o doamnă/domnişoară este şi acest set format din inel, pandantiv şi cercei placaţi cu aur de 18 k cu piatra naturală. Este un model foarte frumos ,se poate accesoriza foarte bine şi pentru o ţinută de zi dar va arăt minunat şi la o ţinută de seară. 

Lungime: inel: 2.7 cm, pandantiv: 4 cm, cercei: 4 cm
Latime: inel: 1.3 cm, pandantiv: 1.3 cm, cercei: 1.3 cm
Preţ :88,16 ron cu reducere-24% numai în
această lună

Vă invit şi pe voi să descoperiţi lumea OnlineBijoux ,aveţi ce vedea şi cu siguranţă ve-ţi găsi ceva frumos atât pentru voi dar şi pentru cineva drag.
Spre deosebire de alte companii magazinul online este actualizat săptămânal cu accesorii noi, perfecte pentru orice ocazie, fie că este vorba de o nuntă, o vacanţă, sau pur şi simplu pentru a sărbători dragostea pentru cei dragi vouă!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...