Ai un blog?Câştigă cu BlogAwards.ro

O nouă campanie pentru bloggeri! Premiul oferit este o tabletă Allview Speed City, al cărei unboxing poate fi urmărit pe Blogatu.ro! Campania se desfăşoară în perioada 22 Decembrie 2012 – 31 Ianuarie 2013 ăi are drept scop promovarea campaniilor BlogAwards.ro şi produselor Allview!

BlogAwards.ro este primul site românesc care face legătura între bloggeri şi companii prin intermediul campaniilor şi concursurilor, iar Allview este cel mai cunoscut producător român de electronice.
Perioada de desfăşurare:

22 Decembrie 2012 – 31 Ianuarie 2013. Castigatorul va fi anunţat pe 3 Februarie 2013.
Ce trebuie să faci:

1. În primul rând să ai un blog! Blogurile participante trebuie să aibă minim 5 articole pentru a fi eligibile!
2. Să scrii unul sau mai multe articole în care să-ţi îndemni cititorii cu blog să participe la campaniile BlogAwards.ro şi să spui ce produs Allview iti doresti.
Cu cat mai mulţi bloggeri care se inscriu in campaniile BlogAwards.ro specifica faptul ca au aflat despre campanii de pe blogul tau, cu atat mai multe sanse ai sa castigi marele premiu.
Bloggerii care se inscriu in campaniile BlogAwards.ro dupa ce afla despre acestea prin intermediul articolului de pe blogul tau trebuie sa posteze la finalul insemnarilor cu care participa in campanii o fraza de tipul “Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din acest articol de pe Aguritza”Blog“, in care Aguritza’Blog sa fie inlocuit de titlul si adresa blogului tau.
Eu am aflat de aceasta campanie BlogAwards din articolul de pe Blogatu.ro  .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...