Dăruieşte emoţii cu..BorealyGifts!

Zilele de naştere sau sărbătorile în general au în comun un singur lucru :cadourile.Fie că le cumperi din obligaţie sau că le oferi din inimă ,acele momente ar trebui să fie unice şi să transmită un mesaj. Mica ta atenţie ar trebui să fie ceea ce simţi tu prin acel cadou pentru persoana respectivă ,dar să fim serioşi..dacă primeşti o pereche de şosete iar tu te aşteptai la cercei cu diamante asta nu înseamnă că cel care ţi-a făcut cadoul este lipsit de imaginaţie sau respect faţă de tine.Nu ştiu de ce dar am observat că în ultimul timp stăm să analizam cadoul şi semnificaţia lui oricât de mic ar fi..Oferirea cadourilor necondiţionate nu este deloc simplă ,iar cu cât cauţi mai mult cu atât ai senzaţia că nu va fi de-ajuns sau că mesajul tău nu va fi înţeles . Aşa mai păţesc şi eu câteodată.. dar cu puţin noroc şi inspiraţie depăşesc momentul cu brio.De exemplu toată lumea ştie că luna martie este luna cadourilor.Sărbătorim venirea primăverii ,sărbătorim mămicile..sărbătorim fiecare clipă în general.
.Zilele astea mă gândeam să fac o surpriză medicului meu şef..ahh ştiu ce gândiţi : că mă dau bine pe lângă şef să îmi meargă bine etc etc..Nici vorbă ,îmi merge bine şi aşa 🙂 Dar să ştiţi că merită,e o femeie inteligentă ,rafinată şi este ca o mamă pentru noi.Îi place viaţa ,iubeşte florile,fluturii ,bijuteriile ( e normal că doar e femeie ) ,e îndrăgostită de culori vesele . Când ea apare e mereu primăvară ,chiar dacă afară e minus 10 grade. Nu este pretenţioasă ,dar îşi exprimă punctul de vedere cu tact şi eleganţă .Ce cadou aş putea să îi ofer eu ?Ştiu că îi plac florile de orice fel la nebunie ,iar ce am găsit eu pe rafturile BorealyGifts cu siguranţă va avea efectul dorit din punctul meu de vedere. Am observat că iubeşte macii ,sub formă de bijuterie sau orice altceva .Îmi place acest set la nebunie ,arată superb şi este un cadou perfect pentru orice moment din viaţă.

Setul cadou Red Flowers& Tea Forte este un cadou pentru trup şi suflet şi este format din:
– Un set de două ceşti pentru ceai şi farfuriuţe, decorat cu maci roşii;
– O cutie ceai Warming Joy Tea Forte, cuprinzând 10 piramide de ceai cu diferite arome.
Savoarea ceaiului se cere a fi descoperită alături de două superbe ceşti de ceai din porţelan, cu model floral ce celebrează gingăşia şi frumuseţea macilor.Nu ştiu dacă are vreo legătură cu legendele care se ştiu despre apariţia macului pe acest pământ ,dar ştiu că într-un fel sau altul reprezintă :îndrăzneală.curaj şi dragoste.
În legenda de origine greacă se spune că macul a fost creat de Demetra, zeiţa agriculturii , pentru a putea dormi, după ce fiica sa, Persefona a fost răpită de Hades şi dusă în Infern. În mitologia romană zeiţa Demetra poartă numele de Ceres. Legenda spune că Somnus, zeul somnului, a creat macul, pentru a o ajuta pe Ceres, zeiţa recoltelor. Ceres era epuizată după ce-şi căutase fiica rătăcită, motiv pentru care nu mai avea putere să dea rod lanurilor de grâu. Macii au ajutat-o să doarmă şi după ce şi-a revenit, grâul a început să crească din nou. De aici, în credinţa populară se spune că prezenţa macilor în lanul de grâu este esenţială pentru o recoltă bogată.
Acest superb cadou cu siguranţă va avea efect, îmi şi imaginez o seară de primăvară pe şezlong ,sorbind din ceaiul puternic aromat citind poveşti Irinei (nepoata ei) .Hehe ,parcă le văd pe amadouă ca nişte englezoaice de mare rang cu ceşcuţele frumos înflorate ,spunând poveşti sau depănând amintiri .
Ehh şi cine zice că numai femeile primesc cadouri ? Şi jumătăţile noastre trebuie răsfăţate nu-i aşa? Soţul meu este pasionat de motociclete ,şi ce cadou este mai potrivit decât una în miniatură(că doar nu era să îi i-au una originală ) alături de Jack Daniel’s veritabil ?

Jacks Motor este un cadou original şi valoros, menit să prilejuiască momente speciale în viaţa bărbaţilor cu spirit liber şi puternici, şi care spune în locul celui care oferă un astfel de dar: “Drum întins şi timp frumos în viaţă!”.. Cu siguranţă că soţului meu îi va plăcea această surpriză ,abia aştept să îi văd reacţia de pe chipul lui ..Voi pregăti chiar şi o cină romantică ,iar cu această ambiaţă plus minunatul cadou negreşit va fi un moment magic plin de iubire şi emoţie .
Poate nu ştiu eu să aleg cadouri ,dar le aleg cu inimă şi multă dragoste .Dacă sunteţi în impas şi nu ştiţi cam ce să alegeţi cu certitudine BorealyGifts vă scoate din încurcătură şi nu ve-ţi da greş .
În plus ambalarea este de lux pentru fiecare cadou indiferent de valoarea acestuia ,calitatea produselor este fantastică şi aşa cum spun dumnealor ” Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are „un ingredient secret” care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat. ” 

 Acest articol a fost scris special pentru SpringSuperBlog 2013!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...