Duelul blogosferic..

De când am apărut şi eu în condica blogosferei am tot văzut tot felul de campanii care mai de care se întrec în premierea articolelor care sunt în special şi după părerea unui juriu cele mai bune.
Îmi plac competiţiile mai ales dacă sunt jurizate corect ,iar dacă am un gram de noroc şi articolul meu este unul din favorite este şi mai bine.Aşa am dat peste BlogAwards ,primul site românesc care face legătura între bloggeri prin campaniile lor .
A luat naştere acum 2 ani ,dar eu l-am descoperit mai târziu prin toamnă participând la câteva campanii şi chiar dacă până acum articolele mele nu au fost pe podium ca să zicem aşa ,speranţa moare ultima.Premiile sunt pe măsură depinde de fiecare campanie şi poţi câştiga vouchere ,electronice,bani şi multe altele.
În acest an BlogAwards are un clasament lunar , o campanie importantă în care bloggeri se întrec în acumulare de galbeni blogosferici .
Ce trebuie să faci pentru a face parte din acest clasament ?Nimic mai simplu. În primul rând trebuie să te logezi pe site, lucru simplu pentru orice blogger. În al doilea rând trebuie să ai un blog cu cel puţin zece articole scrise pe el şi care să fie activ.Toţi membrii BlogAwards.ro, la înregistrare, primesc câte 100 de Galbeni Blogosferici drept recompensă iar pentru fiecare articol participant la o campanie primeşti 20 de Galbeni Blogosferici.
Galbenii Blogosferici vor fi contorizaţi atât lunar, cât şi anual! În funcţie de averea acumulată, bloggerii vor primi cadouri surpriză şi recompense pe măsură.
Dacă cunoşti un blogger sau poate că tu eşti în măsură să te duelezi cu ceilalţi bloggeri ,te invit să citeşti cu atenţie regulamentul BlogAwards 2013 şi să te înscrii.
Abia aştept să fiu provocată la un duel…ţi-ai pregătit armele?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...