Delicii pentru dietă sau Cu Gerlinéa la atac!

Bună dragele mele cititoare!Acum ceva timp, vă spuneam că voi participa la o campanie de testare produse organizată de BuzzStore în colaborare cu cei de la Gerlinéa România. Tot ce a trebuit să fac pentru a participa la campanie era să îmi fac cont pe buzzstore.ro ,să confirm pe email și să completez niște chestionare.În urma acestor pași câțiva norocoși în număr de 100 ,am fost aleși să testăm un pachet care conținea produse pentru scăderea sau menținerea în greutate din gama Gerlinéa.
Pachetul cu produsele a ajuns prin curier foarte rapid,și țin să menționez (pentru că am fost întrebată de foarte multe ori) că nu am plătit absolut nici un ban pentru aceste produse și nici pentru curier.Deci dragele mele care ați avut dubii în privința acestei campanii ,nu este un sistem gen avon sau zepter cum au mai spus unii pe rețelele de socializare. Toți candidații acceptați în această campanie nu au plătit nici un bănuț.Dar să trecem mai departe acum și să urmărim un mic videoclip în care am prezentat un pic produsele din coletul primit.

   Am început testarea produselor încă de a doua zi. Eram dornică să văd dacă ele fac ceea ce promit ,așa că am început să înlocuiesc câte un mic dejun sau o gustărică cu produsele primite în această campanie.

La un moment dat a trebui să plec din oraș spre capitală și pentru că am ales să plec cu trenul iar drumul fiind foarte lung și obositor eu și prietena mea Alina ne-am împrospătat forțele cu câte un baton de ciocolată Gerlinea și un shake de vanilie.

Ce mi-a plăcut din toate produsele? Shake-ul de ciocolată și batoanele dietetice Gerlinea au fost favoritele mele. Gerlinea batoane dietetice de ciocolată  sunt un substitut de masă pentru controlul greutății , cu gust intens de cacao, invelită intr-o ciocolată fină, având doar 237 kcal/ masa (1 masa = 2 batoane). Poți înlocui cu succes un mic dejun cu doar două batoane alături de cafeluța ta de dimineață .Sau după-amiaza o gustărică alături de un fruct și cu siguranță te vei simți plină de energie .
Shake-ul de ciocolată a fost foarte delicios și mi-a plăcut din prima clipă.Este și el un substitut de masa pentru controlul greutatii destinat pierderii kilogramelor in plus, prin inlocuirea unei mese sau compensarii unui exces culinar.Cel de vanilie a înlocuit și el o masă dar nu am fost mulțumită de gust.Aroma era de vanilie dar gustul după părerea mea era ca de medicament. Cu toate că și-a făcut treaba cu brio ,rămân totuși fidelă shake-ului de ciocolată. .Mi-aș dori totuși ca cineva din cei care produc acest produs să schimbe totuși ceva din ingredientele acestui shake. După părerea mea prea mulți sulfați în compoziție…
Biscuiții cu lămâie și vanilie au fost delicioși ,sunt dietetici pentru controlul greutatii, bogati in proteine, vitamine, Ca, Mg, Fe, cu conținut glucidic redus -30% față de biscuiții obișnuiți. Sunt crocanți și nu sunt foarte dulci,m-au ajutat în zilele când eram la servici și nu aveam timp să i-au o gustare.Îi poți savura alături de o cană de ceai neîndulcit sau de un pahar cu lapte .
Ați văzut mai devreme în videoclip că am primit și o coardă cu care trebuia să fac mișcare. Am încercat cam stângaci la prima încercare ,recunosc că eram tare haioasă încercând să îmi aduc aminte de copilărie când vroiam să fac toate tehnicile gimnastelor ritmice.
Vă întrebați poate dacă am slăbit cu aceste produse? Să știți că da.Nu foarte mult ,aproape două kilograme dar sunt sigură că dacă aș continua să înlocuiesc măcar o masă pe zi cu unul din aceste produse mi-aș menține greutatea sau de ce nu să mai slăbesc 1-2 kilograme.
În mare am fost destul de mulțumită de această campanie și chiar îmi pare bine că am avut șansa să le testez.Vă recomand și vouă să le încercați pentru menținerea greutății și pentru cele care vor să slăbească fără riscul înfometării cum se mai practică în ultimul timp.
Mulțumesc celor de la BuzzStore și celor de la Gerlinea că mi-au dat ocazia să testez aceste produse ,iar voi dragele mele dacă încă nu v-ați făcut cont pe buzzstore vă recomand cu căldură să o faceți pentru că vor urma alte campanii în care și voi puteți testa produse de calitate.
Spor la buzz-uri dragele mele și aștept cu mare drag părerile voaste în legătură cu aceste produse. Dacă le-ați încercat și voi aș dori să știu care sunt părerile sincere sau dacă ați dori să le încercați și de ce.
Vă pupic!

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...