Ce purtăm în toamna asta?

Anul acesta, toamna şi-a intrat în drepturi mai repede de cât ne-am fi aşteptat. Oricât am vrea să ţinem soarele lângă noi, culorile ruginii îşi fac apariţia peste tot. Eu sunt născută toamna şi poate din acest motiv mă simt mult mai bine în această perioadă. Chiar dacă este un pic mai rece afară iar norii au pus stăpânire peste cerul senin, nu cred că este un motiv de tristeţe. Cel puţin nu şi pentru mine.
Nu ţin niciodată cont de tendinţele din modă, pentru că nu tot timpul mi-se potrivesc sau pur şi simplu nu îmi plac. Îmi plac toate nuanţele de maron şi le-aş purta mereu în orice anotimp. Îmi aduce aminte de frunzele ruginii, de ciocolata caldă şi de acel sentiment de fericire când afară plouă. Şi că tot vorbim de culori şi modă, ce purtăm în toamna asta fetelor?
Din garderoba mea de toamnă, niciodată nu mi-a lipsit eşarfele, jeanşii sau jachetele din piele. Ghetele sau cizmele cu talpă joasă au şi ele locul lor de onoare şi să nu uităm piesa de care nu mă despart niciodată în acest anotimp : umbrela şi geanta crossover sau tip poştaş.
Şi pentru că suntem femei frumoase şi mereu avem nevoie de câte ceva nou, eu zic să pornim un pic la cumpărături. Facem o mică escapadă la Miniprix. Mi-au făcut cu ochiul câteva obiecte vestimentare pe care le voi purta în această toamnă şi vreau să vi-le arăt şi vouă.

O piesă nelipsită din garderobă unei femei este o pereche de jeans din bumbac.Îi poţi asorta cu uşurinţă la orice ţinută , fie de zi sau de seară.

În drumurile noastre cam obositoare , nu trebuie să uităm de o pereche de cizme cu talpă joasă. Ne vor proteja picioarele de ploaie şi ne vom simţi mai comod.Personal , mie îmi place acest model şi asortat cu jeanşii vor arăta minunat.
Tot pentru o vreme nu tocmai prietenoasă , am ales această jachetă care are o croială ce subliniază silueta.Îmi plac nasturii cu blazon de pe jachetă. Îi dă un aer puţin milităresc după cum îmi place mie să zic.
Un accesoriu minune mai ales dacă vrei să îţi personalizezi ţinuta sunt eşarfele. Puternic colorate sau nu , îţi protejează gâtul şi decolteul de temperaturile reci de afară.Eu am ales pentru ţinuta mea, această eşarfă cu imprimeu  în culori foarte potrivite pentru această toamnă.
Cam aşa arată coşul meu de cumpărături pe ziua de azi şi pentru că îmi sunteţi dragi vă spun un mic secret.Miniprix are o groază de reduceri şi în curând începe nebunia cumpărăturilor la Black Friday. Pentru a nu pierde super ofertele , poţi descărca gratuit pe telefonul tău aplicaţia Miniprix pentru Android sau iOS.
Cu această aplicaţie cu siguranţă afli înaintea tuturor şi din timp de reducerile ce vor urma.
Te-am convins?Tu ce porţi în toamna asta?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...