La dungă cu Bosch …

Acest articol a fost creat special pentru proba numărul 23 , în cadrul competiţiei SuperBlog 2013 .
Sponsor :MarketOnline.ro şi Bosch Electrocasnice
 De câte ori nu ai auzit că Ioneasca se îmbracă ca o paparudă sau că Popescu de la 4 are mereu cămăşile mototolite? De-a lungul timpurilor, hainele au avut un alt rol în viaţa omului. Ofereau protecţie şi căldură, dar acum în zilele noastre au căpătat un rol mai fashion şi pot spune multe lucruri legate de cel care le poartă.
Se spune că haina îl face pe om, dar eu am tendinţa să dau de pereţi cu acest proverb. Vă întrebaţi de ce? Răspunsul meu e simplu! Poate în unele cazuri haina face pe om, dar în alte cazuri degeaba îţi pui costum Armani pe tine şi miroşi ca un sconcs sau comportamentul tău e de mahala.
Mai bine te îmbraci în jeans şi-un tricou călcat frumos şi curat ca lacrima. Sau pur şi simplu într-un trening, că nu o fi foc dacă nu eşti fashion. Mor când aud expresia „vai tu, ce vechituri porţi”. Poate sunt vechituri, dar sunt curate şi nu umblu şifonată ca o stafidă prin oraş.
Criză de timp şi bani insuficienţi pentru o ţinută nouă? Nu dispera, draga mea. Cămaşa cumpărată din târg acum patru ani, te va scoate din încurcătură cât ai zice peşte.
Eu recunosc nu am tehnologia cea mai performantă, dar nici acum nu e târziu să-mi achiziţionez un fier de călcat Bosch. De ce? Păi voi aţi văzut câte caracteristici speciale are?

Dacă nu le ştiţi , vă arăt eu câteva din ele şi anume:
#AntiShine  program: protecţie specială pentru ţesături delicate şi cele de culoare închisă
#Sistem „Secure” – deconectare automată pentru o siguranţă sporită
#Jet de abur puternic până la 270 g
#Tasta „eco”: până la 25 % economie de energie şi până la 40 % economie de apă ( visul oricărei gospodine care face economie şi din piatră seacă )
#i-Temp Advanced: combinaţia ideală între temperatură şi aburi pentru toate tipurile de ţesături
#Rezervor de apă detaşabil de 1.4 L ( wow ,am scăpat să mai stau cu pipeta să adaug apă din 5 în 5 minute)
#Timp de incălzire redus de cca. 2 min( deci nu aştept 10 ore să se încălzească , cum fac cu actualul..)
Ei , ce ziceţi? Destul de performat ? Mie îmi place şi cred că mă va salva din momentele critice când am un camion de haine la călcat pentru băieţii mei.Cel mare are deja 19 ani şi are deja pretenţii ca hainele lui să arate impecabil pentru întâlnirile cu dragostea vieţii lui.Şi are dreptate , că doar nu o să-l las să iasă pe uşă mototolit ca o hârtie, nu? Păi ce impresie îşi face”iubi” a lui? Calvarul pe care îl simţi atunci când calci rufele , poate deveni o adevărată joacă de copii. Nu mă credeţi? Priviţi videoclip-ul următor:

Am dreptate?Orice haină ai purta , dacă nu este curată şi călcată , degeaba porţi etichetă de firmă. Eu întotdeauna am respectat omul şi nu firma cu care se îmbracă. Indiferent de stilul pe care îl porţi zi de zi sau la evenimente speciale , o ţinută perfectă îl reprezintă pe om în societate. Dacă mergi la un interviu sau la un eveniment monden  iar aspectul hainelor cu care te prezinţi lasă de dorit, crezi că mai contează că ai 10 ani de facultate sau 3 de masterat? Şi revenind la vechiul proverb, haina nu îl face pe om …dar îl reprezintă şi realizezi dintr-o dată cât de important este aspectul vestimentaţiei văzută cu alţi ochi .
Aşa că dragele mele gospodine ,casnice, femei de afaceri sau ce sunteţi voi în viaţa de zi cu zi , ce ziceţi alegem un Bosch să ne scoată din încurcătură? Nu ştiţi cum?

Că tot sunteţi la calculator , tastaţi frumos MarketOnline.ro şi haideţi să căutăm în categoria de produse electrocasnice . Pe noi ne interesează în general ofertele generoase ( că doar suntem în criză) şi ne axăm în căutarea noastră pe „jucăria” prezentată mai devreme.
Produsele  Bosch sunt cele mai căutate, aşa că vă invit să încercaţi măcar unul din ele şi în special acest fier de călcat .Pentru că tu urăşti să calci hainele , Bosch te va ajuta să depăşeşti momentul.Îţi ocupă prea mult timp şi te stoarce de energie?Nici o problemă! Pentru tine special ,Bosch a creat noua masă de călcat activă Edition Rosso şi fierul de călcat din aceeaşi categorie.

Graţie unor oameni care se gândesc mereu cum să ne uşureze viaţa , corvoada rufelor la călcat va deveni un moment plăcut şi de ce nu un mod de relaxare.Şi să nu uit , vei arăta mereu impecabil. Indiferent de ţinuta aleasă , fie că este o haină veche sau ultima fiţă din mall ,contează foarte mult aspectul lor .
Voi ce credeţi dragele mele?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...