LuxuryGifts şi Aguritza vă invită la concurs!

După cum v-am obişnuit dragele mele cititoare, astăzi organizez un nou concurs.Pentru că urmează o perioadă destul de încărcată cu o mulţime de sărbători , ce poate fi mai potrivit decât o bijuterie frumoasă? Nu cred că contează dacă eşti femeie sau bărbat , oricine se bucură de un mic cadou făcut din suflet şi dăruit cu dragoste.
Că este vorba de un ceas , că sunt bijuterii cu cristale , inele cu Swarovski sau pur şi simplu un lănţişor , orice cadou are în spate un mesaj. Cel care îl primeşte poate înţelege mesajul care vrei să îl transmiţi ,sau poate nu. Pornind de la următorul videoclip cu cadouri pentru bărbaţi   vreau să alegeţi un cadou pentru jumătatea voastră şi să-mi spuneţi care este mesajul din spatele cadoului ales sau ce reprezintă pentru tine sau persoana iubită.

Aşadar LuxuryGifts şi subsemnata vă invită la concurs. Regulile sunt următoarele:
1.Să mă urmăriţi prin GFC
2.Umăriţi videoclipul de pe YouTube , alegeţi cadoul perfect pentru jumătatea voastră şi lasă-mi un comentariu de ce ai ales acel cadou şi care este mesajul pe care vrei să îl transmiţi.
3.Share concursului pe pagina voastră de facebook.
Premiul concursului este un voucher de 50% reducere pentru achiziţionare de bijuterii fantezie sau butoni de pe site-ul LuxuryGifts. 
Perioada concursului :11 noiembrie-18 noiembrie 2013
Voi acorda premiul mesajului cel mai convingător din spatele cadoului oferit !
Abia aştept să citesc mesajele voastre şi să văd ce aţi oferi cadou persoanei voastre dragi!
Succes!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...