Somn uşor, vise plăcute…

Nu ştiu alţii cum sunt , dar eu când mă gândesc la durerea oaselor , mă cam trec frigurile.Ce vreţi fraţilor, după o anumită vârstă te cam trec fiorii şi începi să rugineşti mai ceva decât un şurub băgat la apă.De câte ori nu ai auzit expresia „Odihnă plăcută, doamnă…” sau „Să aveţi un somn liniştit , ca de bebeluş” ? Eu le-am auzit de mii de ori încât am început să am coşmaruri noaptea. Somn liniştit şi odihnitor îl aveam pe vremea copilăriei , când nu exista stres, facturi, copii de crescut , bărbat de educat şi alte treburi „casnice „. În ultmii zece ani , din cauza lipsurilor am ajuns să muncesc pe brânci la două joburi. Banii au curs , bucurie mare , dar după doi ani de zile de muncă titanică , „roadele” au început să apară. Reumatismul s-a instalat frumuşel în oase, coloana fisurată  şi ca tacâmul să fie perfect , o mică spondiloză cervicală  e tot ce mi-am dorit. Somnul îmi este agitat , parcă aş dormi în pungă şi mă trezesc mai rău decât m-am culcat. Ani de zile am înghiţit pastile antiinflamatoare pentru ameliorarea durerilor , dar totul era în zadar. O cunoştinţă m-a întrebat pe ce saltea dorm şi pentru că nu îmi ardea de glume , am luat-o la zor .
_ Femeie , ai impresia că am făcut analiza saltelei? E o saltea normală , ce contează ?
_Contează , draga mea. Pentru un somn odihnitor , este foarte important să ştii ce saltele ai în casă şi care este cea mai potrivită pentru tine.Eu mi-am cumpărat saltele memory şi zău dacă am regrete.

Te poţi odihni liniştită ,îţi relaxează coloana (băbăciune ce eşti )şi îţi asigură o susţinere perfectă şi corectă ,indiferent de felul în care dormi. Apropo , dormi ca în gară…
_ Ce spui?Dorm ca un bebeluş şi …
_ Apropo de bebeluşi , ştii că Popeasca are botez ?M-am gândit , decât să îi cumpăr haine care îi rămân mici imediat , mai bine mă gândesc la odihna îngeraşului ,nu? Salterra au  saltele pentru bebeluşi şi au fost create special pentru ca cei mici să doarmă liniştiţi. Au o husă detaşabilă şi este tratată igienic împotriva tuturor bacteriilor ,acarienilor şi ciupercilor.
_ Cam multe ştii ,mă enervezi.
_ Nervii vin tot de la un somn neliniştit, aşa că lasă prosteala şi fugi de-ţi cumpără o saltea potrivită. Dă Doamne, să nu te mai văd cu cearcănele alea la ochi sau că te vaiţi de dureri de spate.Ah , vezi că de mâine , cei de la Salterra au surprize în program .Să nu spui , că nu te-am avertizat.

 “Devino fan-ul paginii Salterra si descoperi super oferte de Black Friday!”.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...