Coccolino -Pufoşenia săptămânii

Anul trecut în decembrie , cei de la BuzzStore au început o campanie în colaborare cu Coccolino România.Au fost aleşi 500 de participanţi , printre care m-am numărat şi eu . M-am bucurat foarte mult , mai ales că balsamul Coccolino îmi este foarte drag. În momentul când acest produs a apărut pe piaţă , am dat naştere celui de al doilea băieţel pe nume Cosmin. Pentru că orice mămică îşi alintă copilul şi pentru că eram înnebunită după mirosul demenţial al acestui balsam , Cosmin a devenit Cocco. Chiar dacă azi are aproape 14 ani , toată lumea aşa îl strigă. El mai face nazuri , pune un botic şi ne spune că el este un bărbat acum şi nu trebuie să-l mai alintăm. Chiar dacă va avea 40 de ani , tot Coccolina mea va rămâne ,nu?
V-am arătat pe facebook clipul în care am arătat ce am primit în cutia minuntată pregătită de cei de la BuzzStore.Cutia fiecărui participant conţinea :

  • Balsamul de rufe Coccolino Sensation Christmas Edition, Tiare Flower şi Red Fruits
  • Balsamul de rufe Coccolino Sensation Christmas Edition, Purple Orchid şi Blueberries
  • Un ursuleţ de pluş
  • O Crenguţă de brad cu un calendar 2014
  • Ghidul Buzz-erului

Mi-au plăcut amândouă , dar până la final favoritul numărul unu în preferinţele familiei mele este cel cu Purple Orchid şi Blueberries. Miroase divin , se menţine mult timp , rufele sunt moi şi catifelate , iar călcatul rufelor a devenit o plăcere .În continuare ,vreau să vă arăt ultimile fotografii în care personajul principal şi-a făcut datoria .

Mereu aveam o dilemă…pe care să-l aleg?
Odată spăl cu Tiare Flower-Red Fruits…
De cele mai multe ori …Purple Orchid şi Blueberries
În final având peste patru voturi pozitive,câştigătorul este….varianta purple!
Ahh..să nu uităm mascota! Cu părere de rău ţin să vă anunţ că ursuleţul de pluş a fost „furat” de Kitty.Şi în ziua de azi , ducem muncă de lămurire privind circumstanţele în care pufoşenia a ajuns în lăbuţele ei.
Nu uitaţi , dacă şi voi doriţi să participaţi la următoarele campanii BuzzStore ,tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi AICI şi să urmăriţi pagina lor oficială de facebook pentru a nu pierde ultimile noutăţi şi anunţurile privind campaniile din viitor.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...