Jocuri online pentru copii …

Ce faci atunci când te plictiseşti? Ieşi cu prietenii la o cafea , socializezi cu ei pe reţelele de socializare sau te apuci de croşetat. Sunt multe lucruri pe care le poţi face pentru a alunga plictiseala , nu? Voi ce faceţi ? Fiul meu cel mic este ca argintul viu , nu are stare şi de cele mai multe ori se plânge că prietenii lui nu ies la joacă. Motiv pentru care , după ce îşi termină temele , petrece foarte mult timp la calculator. Este foarte inventiv şi încearcă să îşi creeze propriile lui joculeţe (visează că va da lovitura cu aceste jocuri şi se va umple de bani 😀 ) . Pentru că este un perfecţionist , deseori se enervează că lucrurile nu îi ies cum doreşte el. 
_ De ce eşti nervos ,dragul meu?
_ Nu sunt nervos ,spune el aruncându-mi o privire încruntată.Şi începe să turuie ce vroia el să facă şi după unşpe mii de cuvinte IT-iste de care habar nu aveam că există , i-am spus să se oprescă.
_ Nu mai bine aştepţi să te calmezi şi încerci mai târziu? îi spun eu cu blândeţe în glas.
_Şi eu ce fac? Mă plictisesc…
_Păi ,caută-ţi şi tu un joc online şi omoară-ţi timpul. 
_Nu ştiu ce să caut , mama! Numai tâmpenii găsesc şi nu am răbdare…
_Hai , lasă mofturile copile. Cred că internetul ăsta are destule jocuri şi pentru pretenţioşi ca tine . Hai să căutăm împreună ,vrei ? Uite hai să căutăm ce îţi place ţie mai mult…aşa…jocuri online masini…dăm enter…Uite , ai aici o mulţime de jocuri . Ce zici, încerci? Hai să vedem unul , uite ăsta cu maşini.

Vezi ? Ce zici , îţi place?
_Da , e fain. Stai să văd ce mai găsesc. Gata , uite unul de care îmi povestea un coleg de la şcoală.
_ Care ,dragule?
_ Ăsta , Turbo Racing 3. 
_Bine ,dragul meu. Te las să te joci liniştit.Dar să nu stai mult ,da? O să ai timp în weekend să te delectezi cu aceste jocuri online . Mă duc să îţi pregătesc cina…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...