Abelino – Salvatorul părinţilor cu gust vestimentar

   Am tot vorbit de venirea primăverii şi de schimbarea totală a garderobei noastre. Ne-am tot gândit cum să ne îmbrăcăm cu stil şi eleganţă, ne-am clătit ochişorii prin vitrinele virtuale după tot felul de rochiţe sau alete piese vestimentare cu care am dori să ne etalăm în acest anotimp. Pentru că suntem femei, este şi normal să fim şi să ne simţim răsfăţate, nu? Dar la copilaşii noştri se gândeşte cineva? Chiar dacă sunt mici, fiecare din ei au propria pesonalitate şi unii, mai răsăriţi din fire, chiar îşi manifestă gusturile în ceea ce priveşte vestimentaţia.
Încă din primele zile de viaţă a unui bebeluş, orice mămică, din prea multă dragoste, are tendinţa să-şi transforme copilaşul într-un model. Câteodată este exagerat, dar de cele mai multe ori părinţii chiar au gust în tendinţe şi acest atu deosebit, chiar dacă de cele mai multe ori ni-se pare destul de greu, părinţii pot educa stilul vestimentar încă din primii ani de viaţă. În funcţie de anotimp şi de vârsta copilului, vestimentaţia diferă.
Chiar dacă copii mei sunt mari, niciodată nu mă opresc din admiraţie când văd un copil bine îmbracat, cu gust, chiar şi pe bani mai puţini. Internetul ne oferă o gamă variată în ceea ce priveşte îmbrăcămintea sau încălţămintea unui copil, iar magazinul online Abelino, vine în ajutorul părinţilor cu ceea ce este mai bun, cu produse vestimentare de calitate din brand-uri renumite precum: Disney, Zara Baby, Sanrio, Baby Gap şi multe altele.
Pe www.abelino.ro am găsit foarte multe piese vestimentare din bumbac 100% şi pentru acest lucru au un mare plus de la mine. Este important să fim atenţi cu ce îmbrăcăm copilaşul, pentru a elimina riscul unor alergi nedorite din cauza unui material.
Sunt mămica a doi băieţi, dar uitându-mă prin rafturile virtuale ale acestui magazin, parcă am mici regrete că nu am făcut şi o fetiţă. Dar, rămân cu speranţa că voi avea o nepoţică cu care pot să-mi satisfac dorinţele. Pe ce am pus ochii?
Aceşti blugi Hearts sunt deosebiţi pentru o fetiţă cochetă şi se potrivesc pentru cele cu vârsta între 12-18 luni. Sunt 100% bumbac şi destul de potriviţi pentru acest început de primăvară.
Ca să asortăm ţinuta , acest hanorac Super Cute completează cu succes outfitul . Este 100% din bumbac.
Nu face parte din outfit ,dar nu puteam să trec peste această rochiţă superbă. Pentru o mică gărgăriţă , rochiţa Lady Bird este din bumbac 100% şi este potrivită pentru fetiţele cu vârsta cuprinsă între 6-9 luni. 
Ca să nu facem discriminări , am găsit un set Next pentru băieţei foarte drăgălaş. Pentru un om de afaceri în miniatură , acest set este compus din cămaşă , cravată şi vestă. Compoziţia acestui set este 100% bumbac şi potrivită pentru cei cu vârsta de 3-6 luni.Sper că v-au plăcut alegerile mele şi dacă doriţi să vă îmbrăcaţi copilaşii cu stil , accesaţi cu încredere magazinul online Abelino. Vă îmbrăţişez cu drag şi aştept părerile voastre! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...