Inegal.ro – Beneficiile unui scaun de birou…

inegal.ro

Inegal.ro este un magazin online de scaune diverse, mobilier şi decoraţiuni pentru casa pune la dispoziţie o gamă variată de scaune ergonomice. Statul constant pe scaun vine la pachet cu o tensiune uriaşă asupra muşchilor şi ligamentelor spatelui, dezvoltând astfel probleme destul de serioase. Să nu uităm că nu ne concentrăm în permanenţă asupra posturii, iar un scaun ergonomic nu face altceva decât să-ţi ia de pe umeri această grijă. În special aceste scaune de birou sunt realizate pentru a oferi suportul necesar spatelui şi pot fi ajustate pentru orice persoană, indiferent de greutate sau forma corpului.

Dacă vă gândiți să vă reînnoiți mobilierul de birou cu niște scaune comode, puteți călători virtual prin magazinul online inegal.ro. Aici veți găsi mereu mai multe modele de scaune pentru birou. Scaunele de birou pe care le găsiți în acest magazin sunt solide, confortabile, cu un design atrăgător și realizate din materiale de bune calitate la un preț foarte accesibil. În plus, dacă vă doriți un scaun ergonomic ieftin, pe site îl veți găsi cu siguranță.

Pentru a găsi scaunul ergonomic (de birou) care se pliază cel mai bine conform dorințelor dumneavoastră, trebuie să ţineţi cont de câteva caracteristici ale unui scaun ergonomic şi modul în care acesta vă poate sprijini nevoile dumneavoastră.

Astfel, trebuie să țineți cont de următoarele caracteristici:

Înălţimea șezutului – trebui să permită ajustarea în înălţime a şezutului, pentru a vă permite să staţi confortabil cu picioarele pe podea şi cu genunchii la un unghi de 90 de grade

Spătarul – spătarul unui scaun ergonomic ar trebui să sprijine curba naturală a coloanei vertebrale

Tetiera

Materialul din care este confecţionat

Greutatea maximă susţinută

Ținând cont de aceste caracteristici, vă puteți alege cel mai confortabil scaun și curând veți vedea toate beneficiile acestuia. Dacă încă nu sunteți hotărâți în alegerea unui scaun ergonomic, vă spun eu câteva beneficii:

Creşte productivitatea şi creativitatea – atunci când staţi confortabil, când corpul este susţinut bine şi optaţi pentru o poziţie corectă, cheful de muncă şi productivitatea cresc considerabil.

Vă protejaţi corpul – scaunele sunt special gândite pentru persoanele care petrec mult timp la birou. Astfel, dacă apelaţi la un scaun de înaltă calitate, aveţi certitudinea că poziţia corpului este una corectă şi că-l protejaţi pe toată perioada orelor pe care le petreceţi la birou.

Este o investiţie bună – personal din punctul meu de vedere, un scaun de calitate este o investiţie foarte bună. Pe lângă faptul că arata mai bine şi este mult mai confortabil, cu siguranţă rezista mai mult în comparaţie cu un scaun de proastă calitate.

Te-am convins? Click aici pentru a vedea mai multe modele și caracteristici ale acestora!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...