Centura de slabit de la Clessidra – ce trebuie sa stiu despre ea

clessidra.ro

Poate o centura sa ma ajute sa slabesc? Cand o folosesc? Pentru cele care sunt la o prima incercare de acest gen, lamurim cateva din cele mai frecvente intrebari legate de centura de slabit.

Centura de slabit – ce este si cum o folosesc

Este evident ca se ataseaza pe talia ta, cu inchidere din doua parti, cu scai, usor adaptata la marime. Efectul este in primul rand unul instant, pentru ca aplatizeaza abdomenul. Totusi nu este indicat sa o porti pe sub haine, pentru ca nu face parte din categoria de lenjerie modelatoare.

O astfel de centura de slabit neopren te ajuta sa pierzi din centimetri in talie. Efectul creat este unul termic astfel incat automat este provocat organismul sa transpire de pana la 3 ori mai mult. Prin acest proces ajuta si la pierderea din centimetrii pe care ii ai in talie.

Ideal este sa folosesti o astfel de centura atunci cand practici sport, in timpul antrenamentelor de orice fel. Asta pentru ca maximizezi efectul efortului fizic.

Cum stiu ce marime imi este potrivita

Pentru cele interesate sa comande exista si un tabel cu marimi in cadrul paginii celor de la Clessidra. Atentie insa, a nu se exagera cand vine vorba de numarul de centimetri in talie. Altfel spus, nu alege o marime mai mica pentru ca asta este spre ceea ce tu tinzi. Alege marimea care corespunde cu masuratoarea facuta.

clessidra.ro

Cat timp o pot folosi

O centura pentru slabit poate avea diferite grade de compresie. Cele notate cu grad de compresie ridicata sunt poate mai eficiente, insa nu oricine ar putea sa le suporte. Asadar o departajare o vei face si din acest punct de vedere. La fiecare produs in parte este specificat daca poate fi purtat zilnic. Depinde si de stilul tau de viata, de activitatile pe care le ai de-a lungul unei zile. Cert este ca indicatia ramane aceea de a purta centura pentru slabit in timpul orelor dedicate sportului.

Important de retinut este ca nu trebuie sa dormi purtand aceasta centura. In unele cazuri sunt contraindicate post natal – cel putin in cazurile celor care au nascut prin cezariana si au inca operatia prost facuta.

Afla despre beneficiile acestor centuri si despre cum te pot ajuta sa iti modelezi talia, din cadrul paginii oficiale.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...