KidsDecor.ro – Beneficiile sacilor de dormit pentru bebeluși

kidsdecor.ro

KidsDecor.ro este un atelier magic de creație ce s-a născut din pasiunea pentru lucrul manual și dorința de a oferi lucruri de calitate superioara pentru bebeluși și copii. Pentru că ei știu cât de sensibilă este pielea bebeluşilor, singurul material folosit este bumbac 100%, în culori vii şi îmbietoare, de calitate superioară. Pentru că vara este pe sfârșite, astăzi KidsDecor vine cu o recomandare pentru timpul răcoros. Dacă ești mămică și ești îngrijorată pentru somnul bebelușului tău, sacii de dormit sunt soluția salvatoare.

kidsdecor.ro

Acești saci de dormit pentru bebelusi sunt materiale non-toxice, cum ar fi bumbacul și asigură cu succes confortul termic al bebelușului indiferent de vreme. Pe KidsDecor.ro găsești saci de dormit pentru bebeluşi dar şi saci de dormit pentru copii.  Multe mămici sunt foarte îngrijorate s-ar putea sufoca subit în timpul somnului, dar dacă optați să folosiți un sac de dormit scăpați de stres. În plus, somnul pe spate este cel mai sigur pentru bebe.

KIDSDECOR.RO – totul pentru somnul puiului tău…

Poți folosi cu succes sacul de dormit pentru somnul de acasă sau pentru plimbările prin parc cu căruciorul. Vei vedea cum calitatea somnului celui mic se va îmbunătăți. Atunci când optați pentru achiziționarea unui sac de dormit, regula acestuia este lungimea corpului minus lungimea capului, plus 10-15 cm.

Principalele avantaje ale unui sac de dormit pentru bebeluși sunt:

* sentimentul de siguranță resimțit de copil

* limitarea spaţiului în care se mişca bebeluşul

* libertatea de mişcare a copilului, fără riscul de a se sufoca în somn

* ocupă puțin spațiu în bagaj atunci când este împachetat

* ușurința folosirii

kidsdecor.ro

Toţi sacii de dormit pentru bebeluşi pot fi spălaţi cu succes la maşina automată. Chiar dacă sacul de dormit este fabricat din bumbac, ai grijă să respecţi instrucţiunile de pe etichetă. În acest fel nu dai greș și este cea mai bună metodă pentru a păstra produsul în cea mai bună stare.

Acum că știi câteva beneficii, tot ce are nevoie bebelușul tău pentru un somn liniștit este iubirea ta și magicul sac de dormit creat cu dragoste de KidsDecor.

2 Comments

  1. Si eu am folosit pentru ambii copii saci de dormit și mi se par foarte folositori

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...