AntiOx breakfast şi o mămică veselă

Am aşteptat un răspuns pozitiv o grămadă de timp.Ştiam că este deosebit de ocupată, mai ales cu venirea pe lume a primului ei bebeluş şi nu puteam forţa nota.Am aşteptat cuminţică în speranţa că,cândva, nu contează când,îmi v-a răspunde la email.Am vrut să le fac o surpriză cititorilor mei şi pentru că cineva acolo sus mă iubeşte,dorinţa mea a prins contur.O femeie veselă,sociabilă şi chiar dacă anii au trecut, eu încă o privesc ca pe-o copilă.Într-o scurtă discuţie telefonică,m-a invitat la Bucureşti.
„-Draga mea,te aştept la NH Hotel Bucharest, pe la 8 dimineaţa.Sper să fie ok şi pentru tine şi ca să îţi fie mai uşor te poţi caza acolo,cu o seară înainte.Serviciile sunt ireproşabile şi garantez că nu ai să regreţi…”
Faptul că mi-a recomandat această locaţie, m-a scutit de veşnica problemă(a celor din provincie ca mine) de a-mi găsi o cazare în Bucureşti, pe gustul meu şi de ce să nu recunosc, îmi doream demult să cunosc condiţiile de cazare oferite de NH Hotel.Curioasă,am intrat pe  www.nh-hotels.com în speranţa că îmi voi îmbunătăţi cunoştinţele legate de facilităţile oferite şi de calitatea serviciilor.Cu un bagaj voluminos de informaţii, m-am îndreptat către Bucureşti, cu emoţie-n suflet şi de abia aşteptam întâlnirea cu…Dana Rogoz.
După un drum lung de 3 ore, am ajuns în final la hotel.Am fost întâmpinată de zâmbete adevărate şi cât timp s-a scris formularul de cazare,domnişoara de la recepţie mi-a împărtăşit informaţii preţioase legate de preocupările lor de a proteja mediul.De asemenea, mi-a oferit informaţii despre gama de cosmetice “Agua de la Tierra”, cu ambalaje oxo-biodegradabile, fiind oferită gratuit, oaspetilor din fiecare hotel NH din orice locaţie.O noapte petrecută acolo, m-a încărcat de energie şi m-a făcut să mă gândesc că într-adevăr, se poate trăi într-o lume mai bună.Sentimentul de calmitate, mi-a fost zdruncinat dimineaţă, când telefonul şi-a făcut simţită prezenţa.

-Bună dimineaţa,draga mea.Am ajuns mai devreme,poţi să cobori?Buimăcită,cu emoţie în glas, am răspuns afirmativ.În câteva minute,mi-am făcut apariţia.Dana m-a întâmpinat bucuroasă, de parcă eram două prietene vechi, de când lumea şi pământul.

_Draga mea, sunt lihnită.Cât timp îţi răspund la întrebări, sper că este ok să gustăm câte ceva.Am multe de făcut astăzi şi un breakfast AntiOx te încarcă de energie pentru întreaga zi.Exact de ce am nevoie şi nu cred că poţi rezista acestei propuneri irezistibile,nu?Un mod perfect de a începe o zi frumoasă ca aceasta.

_AntiOx?Sunt curioasă, cât de bun poate fi?

Mai o glumiţă,un zâmbet larg şi multă veselie ne înconjura, în timp ce savuram o masă bogată în antioxidanţi.Cu această ocazie, am aflat că acest concept inovator a fost realizat de Enrique Martinez,iar meniul cuprinde salate proaspete, produse lactate si din soia,  mixuri de sucuri organice antioxidante,sucuri 100% naturale sau iaurt amestecat cu o largă varietate de fructe,muesli sau fructe goji.Ne-am potolit foamea savurând din toate bunătăţile, iar Dana mi-a răspuns la câteva întrebări.
-Ai devenit de curând mămică,cum te simţi în pielea noului „rol”?Râde ştrengăreşte, iar ochii i-se luminează la auzul întrebării mele.
-E minunat,mă simt împlinită şi cred că orice femeie care trece prin această experienţă, simte aceleaşi emoţii, de fiecare dată când devine mămică.
-Multe femei, se întreabă cum ai reuşit să îţi recapeţi silueta într-un timp atât de scurt.Ai un secret?
-Nu,draga mea.Din punctul acesta de vedere,mă consider o norocoasă.Nu am avut niciodată probleme cu greutatea.Nu am ţinut diete, iar pe perioada sarcinii am încercat să manânc cât mai variat şi sănatos posibil.
-Ştim cu toţii cu ce te ocupi, cititorii mei sunt dornici să ştie ce hobby-uri ai.
-Sunt foarte multe,trebuie să recunosc.Dansul,plimbatul cu rolele sau înotul.Printre marile mele pasiuni, se numără şi pictura.Mi-a plăcut din copilărie şi cred că o moştenesc un pic, pe străbunica mea care a fost pictoriţă.Din acest motiv, am ţinut neapărat să fac nişte cursuri şi să înţeleg mai aprofundat această artă.Mă relaxează şi cred că este antidotul perfect pentru stress.
-Ai un citat favorit?Sau unul care te motivează în viaţă?
-Da,îmi place un citat de Mark Twain, „Stai departe de oamenii care îţi micșorează ambiţia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari, te fac să simţi că şi tu poţi deveni mare” .are mult adevăr în el şi se potriveşte perfect în lumea în care trăim.
-Ai fost implicată în multe proiecte de succes,unul din ele este şi emisiunea „De suflet”.Ştim cu toţii că ai luat o mică pauză, cât timp crezi că vei rămâne departe de platoul de filmare?
-Nu m-am gândit la o perioadă anume.Ştiu că telespectatorii de abia aşteaptă revenirea mea, dar m-am gândit să petrec acest interval de timp cu cei care au nevoie de mine cel mai mult:soţul şi fiul meu.Nu voi dispărea din mediul social, să nu vă speriaţi.Voi fi activă, atât timp cât îmi voi permite şi voi continua să postez mai des şi pe blogul meu.
-Mi-a făcut plăcere să te cunosc,Dana.Îţi mulţumesc pentru timpul acordat şi mai ales pentru invitaţia de a savura acest delicios breakfast AntiOx.Chiar este fenomenal şi mă bucur că l-am savurat într-o companie atât de plăcută.În încheiere, te-aş ruga să transmiţi cititorilor un mesaj.
-Şi eu mă bucur că te-am cunoscut,Aguritza.Îţi doresc mult succes pe partea de blogging, iar cititorilor tăi le doresc toată fericirea din lume şi să preţuiască fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.Este cel mai important lucru şi încă ceva…zâmbiţi mereu.
Acest articol este rodul imaginaţiei mele şi a fost creat pentru proba numărul 14 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2014.
Sursa foto:www.nh-hotels.com şi http://danarogoz.one.ro/

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...