Schimbare cu „Farmec”…

Sunt o româncă cu farmec, pistruiată din născare, cu bune şi cu rele, dar ca orice femeie din lumea asta, vreau să arăt bine, indiferent de vârsta pe care o am. Noi femeile, devenim obsedate de aspectul nostru fizic, de faptul că vrem mai mult de la noi în ciuda tuturor obstacolelor. V-am tot obişnuit cu smiorcăielile mele legate de problemele podoabei capilare, mai ales că în ultima perioadă, am tot scris despre acest lucru, în speranţa că cineva acolo sus mă iubeşte şi îşi face milă de mine.
Când vine vorba de schimbări radicale, nu stau pe gânduri şi chiar dacă voi aştepta o perioadă să văd roadele experimentului, niciodată nu mi-a părut rău. Muncesc într-un stres permanent, locul meu de muncă (un centru de sănătate mintală) nu este tocmai unul unde cresc floricele pe câmpii şi de cele mai multe ori, energia negativă acumulată îşi pune amprenta pe sufletul meu. Să nu mai zic de podoaba capilară şi a existat o bună perioadă de timp când orice i-aş fi făcut (măşti, balsam etc) nu arăta deloc sănătos. Părul meu nu ţine cont de modă sau de alte reguli, este foarte încăpăţânat (la fel ca stăpâna lui) fragil, se rupe repede, se înspică la vârfuri de zici că-i mătură. Am tot încercat să îl las lung, am dat cu uleiuri, nimic nu a mers.
Nu trebuie să fii doctor, să realizezi că părul tău are nevoie de îngrijire şi de multă atenţie, mai ales acum în perioada primăverii, când este timpul perfect pentru a ieşi din carapace. Pentru că nu sunt o persoană cu măsurile standard 90-60-90, măcar părul meu să arate bine, domnule. Podoaba capilară este o parte din viaţa fiecăruia, are nevoie de îngrijire, de dragoste, pentru a te bucura de farmecul ce
ţi-l oferă în fiecare zi.
Acum ceva timp, trebuia să mă prezint la un casting pentru o emisiune tv. Am intrat în panică.De ce? Castingul a fost simplu, l-am luat cu brio, dar pentru ca apariţia mea într-o emisiune televizată să fie spectaculoasă, trebuia să rezolv o problemă. Am trecut prin fazele în care pentru mine nu a contat cum arată părul, dacă este sănătos… l-am ignorat total. Şi drept pedeapsă, s-a răzbunat cum ştie el mai bine. Ce am făcut pentru a remedia problema? Primul pas către succes, a fost să-l tund. Nu mult, doar cât a fost necesar. Am scăpat de firele înspicate şi pentru ca totul să meargă strună, am început cu paşi mărunţi, un ritual de îngrijire care mă va ajuta să am un păr sănătos şi strălucitor.
Pentru început, am folosit produse din gama Gerovital Plant Tratament şi anume: Tratament Pro Color (pentru că mă vopsesc destul de des) şi un kit de tratament pentru regenerarea părului tot din aceeaşi gamă.De tratamentul Pro Color (şampon, mască de păr şi ser) m-am îndrăgostit din prima clipă. M-a ajutat să-mi întreţin culoarea părului fără nici o problemă, păstrează părul hidratat şi plin de vitalitate. 
Părul nostru are nevoie de o îngrijire specială în fiecare zi şi indiferent că vorbim despre părul drept, ondulat sau creţ, este necesar să utilizezi produse speciale de îngrijire adecvat tipului de păr pe care îl ai.. Foarte multe persoane au probleme cu părul, se confruntă cu lipsa de strălucire, uscarea părului, iar cea mai întâlnită problema fiind căderea parului în exces. Pentru regenerarea părului şi însănătoşirea lui, am început (în acelaşi timp cu celelalte produse) să folosesc kitul de tratament.
Acest kit este compus din douăzeci de fiole.La fiecare tratament foloseşti doar două fiole (deci îţi ajunge să foloseşti kitul de zece ori dacă ai un păr mediu) care se combină, rezultând o compoziţie cremoasă pe care am aplicat-o pe toată suprafaţa părului umed, proaspăt spălat şi am lăsat ca proprietăţile lui să-şi facă efectul circa 15 minute.
Extractele vegetale din aceste fiole, stimulează creşterea sănătoasă a firului de păr şi previne căderea lui, hidrolizatul quaternizat de keratina din compoziţie, reface structura firului de păr, oferind rezistenţă şi protecţie la ruperea lui, iar vitaminele A, E şi B5 au un rol important în repararea părului degradat. Toate aceste beneficii, au readus părului meu, strălucirea şi farmecul de care se bucura odată.Pe lângă aceste produse minunate care au contribuit cu succes la sănătatea părului meu, trebuie să menţionez că am respectat şi alte reguli. Am renunţat definitiv la placa şi ondulatorul de păr, nu am mai folosit nici uscătorul, ci l-am lăsat liber să se usuce natural.Arată bine, ce ziceţi?
Cu Farmec, am reuşit să fac o schimbare în viaţa mea. Mi-a redat frumuseţe şi strălucire-n păr, o stare de bine (pentru sufletul meu) şi acum sunt pregătită pentru emisiune tv, nu?Iar voi,dragele mele cititoare, păstraţi-vă părul sănătos şi frumos! Doar aşa, cu „farmec” în păr, zâmbetul vostru vă va lumina fiecare clipă a vieţii.
Acest articol a fost scris pentru proba numărul 15 în competiţia SpringSuperBlog!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...