Glittio: Îmbracă-te cu primavara

V-aţi obişnuit deja cu dorinţele mele în materie vestimentară,nu?Nu vreau să vă plictisesc, dar ce să fac dacă moda se schimbă mereu? Trebuie să ţin pasul şi în fiecare anotimp am ocazia să-mi reînnoiesc garderoba.Nu contează că şifonierul geme de greutatea pieselor vestimentare, întotdeauna este loc pentru ceva nou.Suntem la începutul primăverii,multe dintre noi suntem în căutarea de noi outfituri care să ne încânte ochişorii şi să arătăm bine în ele.
Se poartă culori pastelate, materiale transparente,imprimeuri florale şi tot ce vă place vouă să purtaţi.Nu este neapărat nevoie să fiţi în trend, atâta timp cât nu te opreşte poliţia vestimentară să te tragă de urechi, poţi purta liniştită orice piesă vestimentară care se potriveşte perfect siluetei tale.Îmi place să privesc o femeie care ştie cum să se îmbrace, care ştie cum să combine frumos şi corect culorile fără să pară vulgară.Îmi place shoppingul şi dacă văd ceva care mă avantajează, niciodată nu ezit să îl am.Mereu,când am timp liber,îmi clătesc ochii prin vitrinele virtuale ale magazinelor.E mai practic,nu mă grăbeşte nimeni şi în plus pot să-mi fac o listă de dorinţe de fiecare dată când revin pe site-ul respectiv.Acum, în prag de primăvară, e timpul să facem din nou lista de cumpărături.În principiu sunt înnebunită după rochii, dar pentru că timpul trece foarte repede,o să caut şi nişte costume de baie pentru această vară.Cine ştie, poate găsesc ceva frumos, de calitate şi la preţ de nimic.
Cu ce începem?Bineînţeles cu un magazin online de îmbrăcăminte unde am siguranţa că produsele lor sunt de calitate, unde eficienţa este primordială,serviciile profesionale şi clienţi mulţumiţi.Glittio, mi-a oferit în trecut o experienţă plăcută în ceea ce priveşte profesionalismul de care dau dovadă.Sunt foarte selectivi cu furnizorii lor de produse şi gama de produse vestimentară este foarte diversificată.Magazinul este foarte bine construit, pe categorii ce includ îmbrăcăminte,încălţăminte şi accesorii pentru femei,bărbaţi şi copii.Şi pentru că vorbeam mai devreme de o listă de cumpărături, haideţi să vedem ce putem îmbrăca în această primăvară de la Glittio.

Ador culoarea verde în orice combinaţie, mai ales cu negru.Verdele este culoarea speranţei,cel ce o poartă exprimă siguranţă şi are asupra lui efect de linişte şi relaxare.
Rochia Envy este deosebită prin imprimeul ei,captează atenţia oricui şi cred că este o ţinută impecabilă pentru orice eveniment.
Pentru un stil office, rochia Aurora este perfectă.Roşul captează atenţia foarte repede,iar persoanele care o poartă sunt (în general) stăpâne pe sine.O ţinută rafinată, cu un material de calitate şi la un preţ foarte accesibil.
Pentru o seară romantică alături de jumătatea ta,cu rochia Enny din dantelă corai vei fi o vedetă.O culoare veselă care se potriveşte de minune doamnelor sau domnişoarelor blonde sau roşcate.Produsul face parte din colecţia Glittio Primăvară-Vară 2014.
Să nu spuneţi că fac discriminare. 🙂 Pentru bărbaţii care apreciază calitatea,confortul şi estetica, Glittio aduce în premieră pe piaţa românească, brandul Repablo.Această cămaşă este din bumbac,cu mâneci lungi şi croială slim fit.Un design unic şi original, foarte apeciat de clienţi.
Mai e un pas până la vară, iar eu mi-am găsit un costum de baie superb.Pe plajă sau la piscină,costumele de baie din colecţia Etna se disting printr-un design sofisticat,creatic şi elegant în acelaşi timp.Pentru o ţinută elegantă şi senzuală,costumul de baie întreg-multicolor este foarte potrivit şi cu siguranţă vei capta atenţia şi invidia multor curioase.
Aşadar,stilul clasic sau elegant, mereu o să găseşti pe Glittio, un brand cu care să te potriveşti de minune.Ce ziceţi,ne îmbrăcăm cu primăvara? 
Surse foto:www.glittio.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...