Plăcerea cititului cu E-book Reader

 Scena unu
 ” Urlete, plânsete de copil şi o mare gălăgie.
 – Mamaaaa! Urlă el la mine şi cu ochii în lacrimi îmi arată o carte… mă rog, cea mai rămas din ea. Privesc stupefiată, încerc să nu mă enervez:
 – Ce s-a întâmplat?
 – Colegii mei au jucat fotbal… cu cartea meaaa. Eu acum ce mai citesc? E ferfeniţă…”
 Scena doi
 ” -Cosmin, ce am vorbit cu tine? Ţi-am explicat de mii de ori! Nu mai măzgăli paginile cărţilor. Uite, toate sunt pline cu cerneală, nu se mai înţelege nimic din povestirile de aici.”

Scena trei
„Plec în vacanţă pentru o lună de zile. Bagajele sunt făcute, biletele pregătite… Ce fac eu atâta timp? Plimbări, mii de poze şi poate citesc o carte, două. Dar nu mai am loc şi pentru ele în valiză, ce mă fac? Pe drum, aş vrea să mă delectez cu o carte şi… „
STOP! Până aici, doamnă! Mai lasă smiorcăielile şi lasă-mă să îţi prezint soluţia potrivită pentru toate problemele. Ştiu că nimic nu poate înlocui modul tradiţional de a citi, dar lumea a evoluat şi trăim de ceva timp într-un haos în care mijloacele tehnologice au înlocuit scrisul de mână sau tipărirea unei cărţi. Nu ai auzit de Ebook Reader? Nu intra în panică, lasă-mă să-ţi explic cum stă treaba.
Şi eu am trecut prin problemele cu care te confrunţi, iar salvarea am găsit-o destul de uşor în magazinul MarketOnline.ro, unde am dat peste nişte gadget-uri super performate. Prin rafturile virtuale am găsit tot soiul de reduceri şi pentru că tot vorbim despre plăcerea cititului, îţi recomand să încerci acest Ebook Kindle.
De ce? De ce ai alege un Ebook în defavoarea cărţii tradiţionale? Draga mea, îmi permit să îţi prezint o mulţime de răspunsuri. În primul rând scapi de convoarda căutării unei cărţi prin zeci de librării sau prin imensele biblioteci. Faci economie de timp când descarci cartea dorită, iar un ebook reader poate stoca mii de cărţi şi acest lucru este un mare plus mai ales când pleci în vacanţă şi nu vrei să cari o valiză special încărcată cu cărţi.
Cu un Ebook Kidle paginile cărţilor rămân mereu curate, nu se îngălbenesc în timp, poţi căuta cu uşurinţă fragmentele care te interesează şi să împărtăşeşti pasaje favorite, prietenilor tăi de pe reţelele de socializare doar cu un singur click, fără a părăsi pagina.
Te-am convins?Îl poţi lua oriunde doreşti,pe plajă ,în autobuz sau chiar şi atunci când ai programare la doctor şi stai pe la uşile lor.De ce să nu combini utilul cu plăcutul?Nu îţi oboseşte ochii,bateria cu durată de viaţă superioară(te poate ţine şi o lună de zile), are un design ergonomic şi tehnologia E Ink  foloseşte cerneală clasică pentru a afişa un text similar celui întâlnit într-o carte tradiţională.Niciodată un ebook nu va putea înlocui o carte tipărită, nu vei putea păstra florile preferate printre filele îngălbenite de timp, dar în cele din urmă tehnologia apărută are o serie de avantaje.Eu zic să îi dăm o şansă acestui Ebook Kidle şi căpătăm încredere în tehnologia ce ne înconjoară.
Acest articol a fost creat pentru proba numărul 5 în cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2014.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...