Dacă aş putea călători în anul 1814, aş lua cu mine…

Am fost întrebată ce aş lua cu mine, dacă aş putea călători în timp.O întrebare interesantă, nu?Şi nu oricând, ci în anul 1814.Aş putea vedea cu ochii mei,congresul de la Viena  care a pus capăt războaielor napoleoniene, poate aş asista la naşterea lui Matei Millo, un mare actor şi autor dramatic român sau aş imortaliza momentul în care un cunoscut poet romantic englez şi anume lordul Byron îşi publică cu succes opera scrisă „Corsarul”.
Sunt multe momente pe care le-aş dori să le imortalizez, asta dacă aş putea călători în timp şi aş avea cele necesare pentru a face acest lucru, nu? Dacă ne gândim logic, în acea perioadă posibilitatea de a încărca o baterie,telefon ş.a.m.d.
Asta îmi dă de gândit şi ca să nu am probleme, primul lucru care l-aş lua cu mine în această călătorie ar fi un generator electric.Dacă această problemă am rezolvat-o, acum nu-mi rămâne de făcut decât să-mi aleg parteneri loiali pentru călătoria în timp.
ABDComputer m-a ajutat să-mi aleg camarazii şi primul pe lista mea este un aparat foto digital BenQ.
Cu un design prietenos, acest aparat foto mă va ajuta să captez momentele importante din călătoria mea şi acest model îmi asigură surprinderea clară şi naturală, indiferent de locaţia în care mă aflu.Pentru a-mi prelucra fotografiile, voi avea nevoie de un prieten de nădejde şi anume un laptop Lenovo ThinkPad.
Rezistent la condiţii extreme de mediu,inclusiv la cele de temperatură, umiditate şi praf, face ca acest laptop să fie un produs durabil şi cu un design superior foarte atrăgător.
Capacitatea de stocare este de 80Gb,capacitate memorie 2048 Mb,dimensiunile acestui produs sunt 269X210X355mm şi greutatea lui este de numai 1,4Kg.
Cu cei doi camarazi, voi avea o călătorie în timp aşa cum mi-am dorit,iar momentele pe care le voi imortaliza, îmi vor da ocazia să le arăt copiilor sau nepoţilor mei, o parte din istoria lumii.Dar, stai puţin!Am găsit o super ofertă, dragilor.Credeţi-mă, nu am cum să o refuz!
Îl vedeţi?Un superb laptop Panasonic ToughBook CF-W7  vrea să mă însoţească şi drept răsplată că îl accept în echipă, îmi va oferi cadou un aparat foto digital BenQ.Acest model de laptop este argintiu, 2GB ram, 80GB HDD, dvdrw, wlan,bluettoth,12″ TFT,Xp Pro COA şi are o greutate de numai 2,5kg.
Chiar dacă am dat un exemplu de laptop second hand, eu zic că (oricare din cele două menţionate) mă vor ajuta în călătoria prin anii 1814.Aşadar, pe care dintre cele două să le aleg?Am nevoie de părerea voastră, dragilor.Cine credeţi că merită onoarea de a-mi fi tovarăş în călătoria din timp?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...