Un trend de primăvară…

Primăvara aduce cu ea veselie şi prospeţime nu doar în natură, ci şi în garderoba noastră de zi cu zi.Scoatem la iveală cămăşile, rochiile înflorate şi tot ce se poate purta într-o primăvară călduroasă şi plină de culori.
Dacă vrei să fii elegantă, şic şi să te faci remarcată, poartă ceea ce îţi stă bine şi mai ales alege culori calde care te vor binedispune pe întreaga zi.În această primăvară vom avea o adevărată explozie de culori şi vom găsi outfit-uri în oranj, verde,galben puternic,albastru şi foarte multe imprimeuri florale.
În această primăvară, mă voi răsfăţa în outfit-uri ce vor include, obligatoriu,rochii cu imprimeuri florale sau simple.Indiferent de alegerea mea,mă voi simţi bine,mai feminină şi plină de încredere.Sunt curioasă ce stil adoptaţi,dacă purtaţi rochii sau ce vă place să purtaţi în această primăvară.Am făcut cercetări şi am găsit câteva rochiţe foarte drăguţe, pentru fiecare stil în parte,pentru orice doamnă sau domnişoară, indiferent de vârstă.
O rochie superbă pentru mămici,cu un imprimeu vesel de primăvară.Maternity Como face parte din brandul Torelle, un brand dedicat total femeilor însărcinate, care încă doresc să fie elegante şi cochete.
Pentru cele care adoptă un stil casual, această rochie Venessa este perfectă.Cu această rochie, poţi avea o ţinută impecabilă pentru orice eveniment din viaţa ta.Este delicată,cu un imprimeu foarte frumos,fină ca mătasea, vaporoasă.
Pentru o seară perfectă, această rochie Ewera oferă eleganţă şi rafinament.Cu siguranţă vei fi remarcată şi această ţinută poate fi uşor de accesorizat.
O după-amiază între fete sau eşti invitată la un ceai?O explozie de culori vesele şi un imprimeu senzaţional, fac ca această rochie Envy să fie o alegere perfectă.Vei cuceri privirile celor din jur şi de ce nu, invidia unora.
Eşti femeie de afaceri sau pur şi simplu adepta stilului office? O rochie Envy corai de scoate din încurcătură.Cu ţinută impecabilă, o culoare caldă, eleganţă şi stil, vei atrage privirile tuturor.Sper ca recomandările mele să fie pe placul vostru şi sunt curioasă să-mi spuneţi care este stilul adoptat de voi şi care este preferata voastră dintre rochiile prezentate mai sus.Să nu uit, primăvara trece cât ai zice peşte, aşa că eu deja mi-am ales un costum de baie perfect pentru sezonul estival.
Perfect pentru o ţinută elegantă la plajă sau piscină, acest costum de baie Etna iese în evidenţă cu un design elegant, sofisticat şi în acelaşi timp foarte confortabil.O culoare veselă, roz şi negru, cu efect push-up şi bretele detaşabile.Sunt mulţumită de alegerea mea, voi ce ziceţi?

Sursă foto: www.glittio.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...