Philips-Secretul unui păr frumos

Ca orice fetiţă, în copilărie visam că am un păr perfect, lung şi frumos.Din păcate nu s-a întâmplat aşa şi toată perioada adolescenţei mi-a fost marcată de un breton tuns foarte scurt şi un păr foarte rebel.Mai târziu, aveam să descopăr produse foarte utile pentru îngrijirea părului şi ca orice femeie, le vroiam pe toate.

Da, mereu femeile vor să aibă de toate şi niciodată nu ne dăm în lături când vine vorba de aspectul nostru şi de îngrijirea corpului.Suntem mai mereu grăbite,muncim de dimineaţă până seara şi întotdeauna( în majoritatea cazurilor) arătăm ca scoase din cutie.Mă întrebam dacă domnii din viaţa noastră şi-au pus vreodată întrebarea „Cum reuşeşte să arate perfect?”…În opinia mea, niciodată.Vă mulţumiţi prin simplu fapt că „prietena mea arată mereu bine” şi atât. Nu ştiţi cât timp petrecem şi ce sacrificii facem în fiecare zi, nu?Pe tema asta vom discuta cu altă ocazie, iar astăzi vă voi arăta micul meu ajutor în îngrijirea părului.

Mereu aproape de mine, de câte ori am nevoie şi fără dezamăgiri.Îl recunoaşteţi?Un ajutor de nădejde atunci când eşti grăbită şi ai doar câteva minute la dispoziţie să arăţi perfect, exact ca la un salon profesionist. Philips Uscător Pro este foarte uşor de utilizat( chiar şi pentru o neîndemânatică ca mine) cu şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru un control complet.Cu o putere profesională de 2300W, creează un flux de aer puternic iar combinaţia de putere şi viteză, accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

Caracteristici principale :
* 25% mai puţină supraîncălzire cu concetratorul StyleProtect
* putere profesională de 2300W pentru un coafat perfect
* temperatură adecvată de uscare cu setarea ThermoProtect
* îngrijire cu tratament ionic pentru un păr strălucitor
* tehnologie ceramică ce furnizează căldură cu infraroşu
* durată de viaţă mai lungă datorită motorului profesional CA
* uscare rapidă
* lungimea cablului de 3 m
* garanţie 5 ani
Chiar dacă nu suntem profesioniste, acest uscător de păr satisface pretenţiile oricărei doamne sau domnişoare care îşi doreşte un păr strălucitor şi perfect.Mama natură nu m-a înzestrat cu o podoabă capilară cu care aş putea să mă mândresc.Arăt ca o curcă plouată,părul nu are picătură de volum şi le invidiez pe cele care au bucle.Cam peste o lună de zile este ziua mea de naştere şi am de gând să-mi fac un cadou.

O frumuseţe, nu?În sfârşit voi avea bucle perfecte şi este rândul celorlaţi să fie invidioşi pe mine, nu? Peria Dynamic Volume este ideală pentru a crea diferite stiluri de coafuri, menţinând părul moale şi strălucitor chiar dacă îl utilizezi zilnic.Voi avea volum şi bucle fără şuviţe încurcate cu ajutorul periei rotunde de 50mm care adaugă volum şi mişcare, iar peria retractabilă de 30mm mă ajută să mă coafez fără ca părul să se încurce.

DynamicVolume conferă mai multă strălucire părului cu ajutorul plăcilor ceramice din turmalină iar setarea de îngrijire „Care” va asigura o temperatură oprimă de uscare şi protejează împotriva supraîncălzirii.Voi arăta perfect, cu o coafură perfectă în orice moment al zilei.

Fără riscuri de deterioare a părului, volum, bucle sau păr drept şi strălucitor? Philips este secretul pentru o îngrijire profesională, exact ca la un salon.Secretul tău care este? 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...