Cu Farmec Collection în miez de iarnă…

Se spune că mâinile şi o manichiură îngrijită sunt oglinda unei femei, nu? Unghiile frumos îngrijite îţi completează ţinuta, atitudinea, îţi oferă eleganţă, modernitate şi un farmec aparte. Nu este nevoie să mergi la un salon specializat pentru a avea o manichiură frumoasă şi în ultimul timp am observat că unele femei nu pun mare preţ pe acest lucru. Este păcat, manichiura este cartea de vizită a oricărei femei şi de ce să nu recunoaştem, un moment de răsfăţ este întotdeauna binevenit. Fie că preferi o manichiură simplă cu lac sau în culori puternice, fiecare dintre noi ne alegem sau asortăm lacul de unghii după anumite „standarde” impuse de propria personalitate. În „tinereţe” asortam lacul de unghii cu geanta sau pantofii. Acum, mă ghidez după instinct sau mai pe româneşte „după cum bate vântul”. Dacă-mi priveşti unghiile şi mă cunoşti destul de bine, ai să îţi dai seama de starea mea emoţională, de personalitatea mea şi dacă eşti foarte priceput, vei ştii ce planuri am în ziua respectivă. Pentru că sunt o româncă cu farmec şi voi v-aţi obişnuit deja cu „propaganda” produselor româneşti de calitate pe care le folosesc, ţin să vă anunţ că manichiura mea are parte de răsfăţ pe cinste cu frumoasele lacuri Farmec Collection 2014
Noua colecţie  este îndrăzneaţă, în culori puternice, potrivite şi adaptate tendinţelor din acest sezon toamnă-iarnă 2014. Pentru mine, fiecare sticluţă colorată reprezintă o provocare. Fiecare culoare a redat starea emoţională în care mă aflam, mi-a adus zâmbetul pe buze de fiecare dată când cineva mă întreba de manichiura perfectă pe care o purtam zi de zi.
„Fată dragă, dar tu nu speli vase? Manichiura ta arată perfect, care este secretul tău?”
Şi zâmbeam…le explicam apoi care este micul meu secret pentru „cartea mea de vizită”. Am mereu grijă ca unghiile mele să arate bine indiferent de sezon…drept dovadă, le-am purtat şi asta vară, spre exasperarea prietenelor mele 🙂 
În plină iarnă, Farmec are grijă să mă surprindă plăcut. Noile lacuri de unghii Farmec mi-au provocat imaginaţia şi în fiecare zi mă răsfăţ cu câte o culoare. Le iubesc pe toate, fiecare culoare are povestea ei şi le ofer posibilitatea de a fi admirate, invidiate. 

Farmec Collection 2014 mă provoacă să-mi descopăr latura întunecată cu „Enjoy your Dark Side„. Prima dată când am purtat această culoare a fost la împlinirea vârstei de 30 de ani. Semnificaţia culorii negre sugerează neliniştite şi confuzie, iar în acea zi am considerat că este momentul să fiu un pic mai extravagantă. Acum simt nevoia să port această culoare pe unghii atunci când vreau să par dură, un pic arogantă şi fără scrupule. Sincer nu prea îmi iese pasenţa, cei care mă cunosc ca pe un cal breaz, ştiu ce copil fricos sunt şi râd cu gura până la urechi când văd cu cât chin încerc să par altceva decât sunt.
Favoritele în lista de preferinţe, „Your Highness” şi „Santa’s Here„. Roşul scoate în evidenţă entuziasmul din mine, pasiunea şi port această culoare când vreau să atrag atenţia, când îmi doresc să fiu senzuală şi totodată îmi dă senzaţia de putere. Albastru mă linişteşte şi îl port pe unghii atunci când am nevoie de concentrare. 
Go get them, girl” este potrivită pentru zilele în care simt că nimic nu îmi stă în cale. Mă accepţi aşa cum sunt, spun unghiuţele mele purtând această culoare. „Honey, i’m home” o aleg pentru clipele când sunt extrem de veselă, sociabilă, optimistă iar „Tree’s Rock” când sunt sensibilă. Indiferent de starea emoţională pe care o am, manichiura mea este perfectă în fiecare zi cu Farmec Collection. Culorile sunt rezistente, poţi spăla liniştită vasele zile-n şir fără ca oja să sară de pe unghii, iar tu te bucuri de o manichiura perfectă şi admirată de toată lumea. Vrei să îţi spun un secret? După ce aplic două straturi de ojă Farmec, pentru o rezistenţă şi mai mare aplic un strat de Top Coat, tot de la Farmec. Simplu şi de efect! Sunt curioasă să aflu cu ce asortaţi culoarea unei oje sau ce reprezintă pentru voi fiecare culoare din noile lacuri Farmec Collection 2014. Le-aţi încercat? 
Apropo…că tot se apropie Crăciunul, m-am gândit să fac o combinaţie între „Santa’s Here” şi „It’s Freezing Out There„. Ghiciţi care este motivul sau starea emoţională care mă îndeamnă să combin aceste două culori pline de farmec? 
Acest articol participă la proba nr #23 din cadrul competiţiei SuperBlog 2014.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...