Alege lenjeria de pat potrivită în funcţie de zodia ta…

Revin din nou cu un articol dedicat lenjeriilor de pat şi sper că nu v-am plictistit cu această tematică, dragii mei cititori. Unde te poţi odihni cel mai bine şi să ai parte de un somn liniştit? Desigur, în dormitor alături de persoana iubită veţi răspunde. Calitatea unui somn depinde de foarte mulţi factori, iar printre acestea se numără decorul dormitorului, lenjeria de pat şi bineînţeles culoarea acestei lenjerii de pat. Dacă vă întrebaţi ce legătură au culorile în alegerea unei lenjerii de pat, aflaţi că acest lucru vă poate influenţa somnul. Dacă doriţi să aveţi o noapte romantică alături de persoana iubită este recomandat să optaţi pentru lenjerii de pat în culori vii, excitante vizual cum ar fi : roşu, orange sau corai. Dacă optaţi pentru pentru un somn liniştit, ideal ar fi să alegeţi lenjeriile de pat în culori pastelate. Să vă spun un mic secret? După o zi grea de muncă alege să te odihneşti într-o lenjerie de pat cu figuri geometrice şi vei simţi diferenţa, îţi garantez! Vezi aici  câteva lenjerii de pat cu figuri geometrice de unde poţi alege ceea ce îţi doreşti. 
Voi cum vă alegeţi lenjeriile de pat? În funcţie de personalitate, de zodie, calitatea materialului sau pur şi simplu alegeţi ce vă place la prima vedere? Fiecare persoană este diferită, nu? Eu de exemplu sunt o „Fecioară” care adoră culoarea roşie, violet, negru sau albastru. Sunt culorile mele preferate în acest an şi îmi aduc noroc, iar în ceea ce priveşte odihna, prefer un somn liniştit într-o lenjerie de pat roşie combinată cu negru. Este atractivă, romantică, iar nopţile de amor nebun sunt garantat un adevărat succes. 
Pentru cei din zodia Gemenilor sau Capricorn le recomand la acest final de an, o lenjerie de pat în nuanţe de verde. Facilitează deconectarea nervoasă, dă o stare de linişte, relaxare totală şi bineînţeles, un somn liniştit şi odihnitor. Este culoarea vitalităţii naturale, exprimă dorinţa de afirmare şi perseverenţă.
Pentru cei din zodia Taur, Rac şi Săgetător am ales culoarea albastră. Culoarea exprimă nevoia de repaus şi odihnă, sugerează dorinţa de calm şi relaxare. Cei care preferă culoarea albastră sunt persoane care nu suport minciuna, sunt serioşi şi au o imaginaţie bogată şi activă.
Balanţele sunt de invidiat şi de cele mai multe ori ele preferă lenjerii de pat viu colorate. Sunt deosebit de sociabile, emotive şi curajoase în viaţă. Culoarea portocalie li-se potriveşte perfect mai ales că este culoarea creativităţii şi a emoţiilor. Culoarea roz este printre favoritele anului 2014, este culoarea iubirii, reflectă bucurie şi confort. 
Pentru cei din zodia Berbec şi Scorpion am ales o combinaţie de verde închis şi motiv floral. Se ştie foarte bine că aceste persoane sunt deosebit de încăpăţinate, se enervează din orice şi din acest motiv am încercat să aleg o lenjerie de pat care să-i calmeze spiritul şi să aibă parte de un somn odihnitor într-un lac cu nuferi roz. Prospeţime, calmitate şi parcă ai impresia că te afli în mijlocul naturii, nu? 
Cei aflaţi sub semnul zodiacal Leu şi Vărsător, le recomand cu căldură culoarea galbenă. Culoarea galbenă le aduce noroc, reflectă optimism, dorinţa de a învăţa lucruri noi, înţelepciune şi putere de a dezvolta noi idei. Culoarea galbena sporeşte capacitatea de concentrare, stimulează vederea şi dă senzaţia de apropiere. 
Pentru zodia Peşti am ales o lenjerie simplă, alb-negru. Persoanele din zodia Peşti sunt deosebit de elegante, le plac lucrurile simple şi cele care le oferă confortul necesar unui trai liniştit. Culoarea albă exprimă linişte, sobrietate, iar culoarea negră reprezintă putere sau nevoie de protecţie în unele cazuri. 
Te-ai recunoscut în alegerile de mai sus? Tu cum îţi alegi lenjeria de pat, draga mea? 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...