Get to know me ~ Tag

De ceva timp circulă prin blogosfera feminină un tag drăguţ. Am hotărât să preiau şi eu setul de întrebări şi mi-aş dori să citesc  răspunsurile voastre, ale cititorilor. 
1. Unde te-ai născut?
M-am născut în judeţul Constanţa într-o zi de sâmbătă, pe 17 septembrie.
2. Ai fost numită după cineva?
Posed în „folosinţă” pe o perioadă nedeterminată de timp două prenume : Maria-Aguriţa. Maria după bunica din partea tatălui meu şi Aguriţa după mama mea.
3. Când ai plâns ultima oară?
În weekend căutam un film şi am dat peste o producţie românească „Home Alone – A Romanian Tragedy”. Un fel de documentar despre o mămică care a plecat să muncească în Italia lăsând în urmă un copilaş de 10 anişori. Cu toate că tatăl a fost alături de el şi s-a zbătut să nu-i lipsească nimic…copilul s-a spânzurat. Un documentar foarte dur, dar care arată realitatea crudă în care ne zbatem.
4. Ai copii?
Da, doi băieţi frumoşi. 
5. Dacă ai fi fost altcineva, te-ai fi împrietenit cu tine? 
Sunt destul de sociabilă când vine vorba de prietenii noi şi chiar dacă am defectele mele sunt o femeie de „zahăr”, aşa că răspunsul meu este da. 
6. Foloseşti sarcasmul?
Doar atunci când este necesar, dar nu depăşesc limita bunului simţ. 
7. Bungee Jumping?
Nici într-o mie de ani sau mai bine zis ” over my dead body”. Îmi este frică de înălţime şi credeţi-mă că am goluri în stomac şi atunci când urc cu un lift până la etajul 10. Mor nu alta…
8. Ce culoare au ochii tăi?
Căprui, mi-aş fi dorit să-i am albaşti.
9. Filme de groază sau filme cu final fericit?
Filmele de groază prefer să le văd ziua, sub nici o formă seara. Am coşmaruri 😀 Cele cu final fericit sau inspirate din viaţa reală sunt favoritele mele. 
10. Fraţi sau surori?
Am doi fraţi şi o surioară. 
11. Computer sau TV?
De mulţi ani prefer computerul. Programele Tv sunt pline de reclame la fiecare 5 minute şi mă scot din sărite. Deschid televizorul doar când vreau să-mi clătesc ochii prin minunatele reţete de pe Paprika sau să văd un documentar pe Animal Planet. 
12. La ce te uiţi prima oară când întâlneşti pe cineva?
Câteodată le studiez ţinuta, indiferent dacă sunt bărbaţi sau femei. În general le privesc ochii.
13. Ce hobby-uri ai?
Blogging, filmele inspirate din viaţa reală, crearea de bijuterii handmade (în special coliere statment), muzica, dans. 
14. Eşti îndrăgostită?
Mereu 😀 De soţul meu, de soare, de creaţiile mele handmade, de tot ce mă înconjoară…
~~~
Sper că v-au plăcut răspunsurile mele, dragii mei cititori. Aştept să citesc răspunsurile voastre în căsuţa de comentarii pentru a vă cunoaşte mai bine.  Până data viitoare, vă îmbrăţisez cu drag!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...