Concurs AEROMANIA 2015 – Tuzla, Constanţa

Vă spuneam acum o lună de zile în acest articol despre evenimentul aviatic Aeromania ce va avea loc săptămâna viitoare pe data de 4 iulie 2015. Aeromania, cel mai mare show aviatic din estul României, este mai mult decât un spectacol de acrobație. 
„La Aeromania avem acrobațiile, vedetele internaționale din domeniul aviației, mașini de epocă și chiar un balon cu aer cald. Suntem convinși că vizitatorii show-ului aviatic al verii 2015 vor fi încântați si de eleganța posturilor Beautyfood și de preparatele rafinate ale Elenei Platon”, mărturisește Cristina Mitchievici, Directorul comercial al Aeroportului Tuzla.
Aeromania 2015 va fi o zi în care iubitorii avioanelor vor vedea un spectacol de neuitat. Și-au confirmat deja prezența: 
•    Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52, 
•    Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa – după aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul, pe 24 septembrie 2014, 
•    Ali Ozturk – pilotul turc care zboară biplanul Pitts S-2, numit “Purple Violet”, 
•    Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L, 
•    aeronavele aparținând REGIONAL AIR SERVICES (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin), 
•    supersonice MIG 21 Lancer, 
•    parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, 
•    Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului României (lansări din Airvan Ga8), 
•    John Balon – cu un balon cu aer cald, 
•    avioanele Incas – BN2A Islander și SuperCub YR-D0028 şi mulţi alţii.
Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită. 
Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party): cu prețuri care incep de la 50 lei si ajung până la 850 lei. Acestea pot fi achiziționate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, și online, pe www.eventim.ro. 
Şi pentru că îmi doresc să văd un număr cât mai mare de curioşi la acest eveniment, pun la „bătaie” o dublă invitaţie V.I.P. pentru un cititor norocos care îmi va răspunde la următoarea întrebare.
sursă foto : Regional Air Service – https://www.facebook.com/RegionalAirServices
Întrebare concurs : Care este numele personajului din poza prezentată mai sus? Voi aştepta răspunsurile corecte împreună cu adresa voastră de email (în caz că sunteţi câştigător să ştiu unde vă caut) în căsuţa de comentarii de la acest articol până pe data de 30 iunie ora 24. Câştigătorul îl vom afla pe data de 1 iulie cu ajutorul random.org! 
Mult succes şi ne vedem la AEROMANIA 2015! 

UPDATE : 
La acest concurs au participat 6 persoane, iar random.org a ales ca număr câştigător : nr 3 în persoana doamnei sau domnişoarei Bujor Nicoleta. Felicitări, draga mea! Sper să te bucuri de acest eveniment, te voi contacta pe email în legătură cu invitaţia VIP! Mulţumesc tuturor pentru participare.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...