Baroque Look Beauty Salon Constanţa – Concurs

Tu când ai avut timp pentru tine? Când ai lăsat grijile şi problemele de zi cu zi deoparte, când ai spus : 
Stop, am nevoie de o pauză!
Când ai fost ultima dată într-un salon de frumuseţe? Doar pentru ocazii speciale, nu? Cam aşa stau lucrurile când vine vorba de timpul alocat doar pentru sufletul nostru. O nouă manichiură chic sau o schimbare totală a lookului este necesară pentru o femeie chiar dacă nu există ocazii speciale. Un must have atunci când vrei să arăţi bine doar pentru tine, o soluţie salvatoare atunci când ai nevoie de încredere. La începutul toamnei am participat cu mare drag la o campanie deosebită. Caravana „Frumuseţea Dobrogeană” a avut un mare succes şi mă bucur că am putut face parte în acest proiect.  Alături de hair stilişti, make-up artişti şi mulţi alţii am putut aduce un zâmbet pe chipurile doamnelor şi domnişoarelor din mediul rural. Tot în acest proiect am făcut cunoştinţă cu o echipă tânără, veselă a unui salon din Constanţa : Baroque Look Beauty Salon. A fost „dragoste” la prima vedere şi m-au atras din prima clipă de când le-am văzut. Sunt pline de energie, vesele, optimiste şi este imposibil să nu îţi doreşti să le cunoşti mai bine. 
Chiar dacă proiectul „Frumuseţea Dobrogeană” s-a încheiat (pe anul 2015, vom reveni în martie 2016) eu am continuat să le vizitez la salonul lor situat pe Ion Lahovari nr 81, Constanţa. Chiar dacă sunt la început de drum, salonul Baroque Look oferă doamnelor şi domnişoarelor o mulţime de servicii în domeniul frumuseţii. Un loc deosebit de călduros, emană energie pozitivă, profesionalism şi multă dragoste pentru ceea ce fac. Eu am fost încântată de fiecare dată când le-am trecut pragul, aşa că împreună cu managerul salonului ne-am gândit să facem o mică surpriză în fiecare lună, unei cititoare a blogului. Începând de azi până pe data de 16 ianuarie 2016 vă invităm să participaţi la un concurs. 
Premiul este oferit de Baroque Look Beauty Salon, Constanţa  : 
* o manichiură
* tuns, spălat, aranjat
* un tratament cosmetic de hidratare sau antirid
Înainte să dau curs concursului, vă anunţ că salonul are câteva oferte de nerefuzat. Abonamentele lunare de spalat si aranjat, 4+1 gratuita, la par mediu preţul este de 150 ron, iar la par lung  200 Ron. Zilele de Marti si Miercuri sunt perfecte pentru tuns si epilat, deoarece au reducere de 30%. În zilele de Joi, Vineri si Sâmbătă avem promotie la epilatul total iar pensatul şi mustaţa sunt din partea salonului. La aplicatul de genelor in valoare de 65 ron, pensatul este din partea salonului. La un tratament facial, pensatul si mustata este din partea noastra. 

Dacă vă place premiul vă invit să participaţi şi nu uitaţi să distribuiţi şi pe paginile voastre acest concurs. 

Pentru a vă înscrie în concurs, aveţi la dispoziţie formularul Rafflecopter de mai jos. Vă logaţi cu o adresă de email sau facebook, apoi îndepliniţi paşii următori. 

Mult succes, dragii mei! 

a Rafflecopter giveaway

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...