Ajut-o să câștige lupta cu cancerul de colon – Thiess Alina

Speranța moare ultima se spune… nici nu știu de unde să încep. E mai greu să vorbești atunci când cunoști persoana, nu exagerat de bine dar la un moment dat drumurile noastre s-au intersectat. Cred că pe familia Thiess am cunoscut-o acum 4-5 ani la un workshop numit „Cum să faci 2305 lei în doar 5 zile dintr-o simplă afacere handmade”  în Constanța. Așa am luat contact cu minunatele produse handmade Unique Hands.

Mi-a plăcut enorm motto-ul lor: lucrurile mici fac viața mai frumoasă. Numai pronunțând în gând acest motto, mintea mi se luminează și parcă o doză de optimism îmi încarcă bateriile. Am rămas cu amintiri plăcute după experiența workshop-ului și am avut o strângere de inimă atunci când am aflat că Alina a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Nu am cuvinte să îmi exprim emoțiile la aflarea acestei vești. Pur și simplu nu cred că ai cum să reacționezi, nu știi ce să zici și cum să vorbești cu persoana respectivă. Dar ea este PUTERNICĂ! Plină de viață, veselă și foarte iubită de cei apropiați, de familie.

Povestea pe scurt:  pe data de 3 aprilie 2019 după ce a făcut colonoscopia, Alina a aflat diagnosticul. Pe 30 aprilie 2019 a făcut operația de înlăturare a tumorii, fiind tăiați 17 cm din colonul descendent. Totul a decurs foarte bine, recuperarea după operație nu este foarte grea, are doar o tăietură clasică de 10 cm sub buric. Biopsia după operație a arătat inflamarea limfonodulilor din adiacenta și un grad III.

Datorită acestui fapt, Alina va trebui să facă 3 luni de chimioterapie, din 2 în 2 săptămâni începând cu data de 21 mai 2019. Tratamentul îl va face tot în Turcia, tot la clinica Anadolu, pentru a distruge orice microcelula care ar fi putut să circule un pic prin limfonodulii afectați. Din fericire nu sunt afectate alte organe… și asta vor și doctorii să prevină cu acest tratament cu citostatice. Costurile depășesc 30.000 de euro. Din păcate familia, cu toate eforturile depuse nu au toată suma și de aceea au în continuare nevoie de ajutorul nostru… al tuturor. O mică donație, un share, orice lucru mărunt o pot ajuta pe Alina să se întoarcă perfect sănătoasă la familia ei, în special la fetița ei dragă. 

Alina Thiess vă mulțumește, speră și crede în ajutorul nostru. Orice sumă contează! 

Numărul  de telefon la care poate fi contactată este : 0721217440 . Se poate vorbi și pe WhatsApp sau FB messenger Alina Thiess

O puteți găsi și pe pagina de facebook unde ne ține la curent cu ultimile noutăți legate de starea ei de sănătate AICI!

2 Comments

  1. Sa ii de-a Dumnezeu putere sa treacă peste acest hop,îi doresc multă sănătate.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...