Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare

Frumusețea nu are vârstă, așa auzeam mereu din gura doamnelor ce o însoțeau pe mama la vreo petrecere. Mă uitam la ele și le admiram chipul. Cochete, mereu la patru ace ca să zic așa și mă gândeam că peste ani voi fi exact ca ele. Dacă pe atunci o picătură de frumusețe o găseai în laptele Doina de la Farmec, astăzi ne răsfățăm cu gama Gerovital Beauty.

Descriere oficială: Gama Gerovital Beauty conține produse destinate fiecărei etape de machiaj, produse ce nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Produsele conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare, rezistență îndelungată.

Ați încercat noua gamă de produse Gerovital Beauty, de la Farmec? Eu sunt tare mulțumită de aceste produse, mai ales că susțin produsele autohtone românești.Cel mai mare producător român de cosmetice pentru fiecare moment  al zilei ne încântă cu o nouă colecție de produse ce acoperă toate necesitățile unui machiaj complet. Include produse pentru ochi, buze si obraji. Eu am reușit să testez câteva produse cu ajutorul campaniei de la BuzzStore.

Primul produs testat a fost fondul de ten. Mie mi s-a potrivit nuanța natural beige de minune.

Descriere oficială : Textura ușoară, fluidă îmbină armonios principii active care protejează, hidratează, maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului. 

Părerea mea: Întocmai ca în descriere lor oficială de pe site! Am observat că tenul este mult mai hidratat și chiar se uniformizează foarte bine pe ten.

Al doilea produs testat a fost un ruj cremos cu acid hialuronic Criminal Lipstick. Eu am testat nuanța 01 – un roz sidefat.

Descriere oficială : Textură bogată. Balanța perfectă între confort și acoperire mare. ( disponibil în 18 nuanțe)

Părerea mea: Plăcut la miros, textura delicată, pigment puternic și hidratant. Love it!

Al treilea produs testat din gama Gerovital Beauty este un anticearcăn soft focus. Conține Haloxyl, un ingredient activ care conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor și activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee, specifică cearcănelor.

Descriere oficială: Acest anticearcăn într-o textură ușoară, acoperă instant cearcănele închise la culoare din jurul ochilor dar și urmele de oboseală.

Părerea mea: Nu usucă pielea, iluminează foarte mult zona ochilor și își face treabă foarte bine!

Ultimul produs testat din campania Buzzstore a fost mascara Devilash.

Descriere oficială: Mascara Devilash – îmbinarea perfectă între textura cremoasă și pensula versatilă asigură genelor densitatea (+67%), volumul (+196%) și curbarea(+3%) de care au nevoie.

Părerea mea: Este foarte pigmentat ( nota 10 pentru acest lucru) dar deși periuța oferă o aplicare foarte ușoară mie personal mi s-a părut că genele sunt un pic încărcate dacă aplici produsul de două ori. În rest recomand din toate punctele de vedere. Vă arăt mai jos o poză cu mine, cu produsele folosite.

Voi ce produse din gama Gerovital Beauty ați încercat?

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...