Salvează o inimă – Adelina Mitronici

Despre umanitate cred că putem vorbi zile în șir fără să ne repetăm. Când văd că unii copilași se luptă din răsputeri pentru a trăi mă cutremur și parcă viața ta personală nu mai pare așa banală pe cât credeai. Uneori îți trebuie atât de puțin ca să te bucuri de viață, iar alții din păcate sunt nevoiți să se zbată pentru a câștiga timp pentru a trăi, pentru a se bucura de timpul petrecut cu cei dragi…

Donează 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu mesajul text “Adelina”

Adelina Mitronici abia a împlinit 1 an și opt luni, dar deja luptă pentru viața ei. În luna martie a acestui an, micuța a fost diagnosticată cu cancer la rinichi.  Situația micuței este una foarte gravă, tumoarea este atât de mare (15 cm) încât acoperă și afectează toate organele interne, scrie Salvează o Inimă. . Unica ei șansă este un tratament și o intervenție chirurgicală în afară țării care necesită resurse financiare de care familia micuței nu dispune. Sunt necesari  peste 30.000 de euro doar intervenția și investigațiile necesare micuței. ”Nu vă putem reda ce se întămplă în sufletul nostru, suntem distruși, nu ne imaginăm viața fără micuța noastră. Vă implorăm din suflet să ne ajutați, viața fetiței mele este în mare pericol și orice zi așteptată este ne agravează și mai tare situația.” a declarat mama micuței cu lacrimi în ochi.

Eu știu că românii sunt oameni săritori și am credința în puterea celui de Sus, așa că dragii mei… haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii. Micuța are nevoie de fiecare bănuț(oricât de mică ar fi suma) pe care voi îl puteți dona.

Mai multe informații privind starea de sănătate a micuței puteți să aflați accesând acest LINK. (este o pagină a asociației “SALVEAZA O INIMA” dedicată special micuței Adelina Mitronici.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Mitronici) al copilului pentru care faceți donatia!

Donează 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu mesajul text “Adelina”

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...