Interviu de Constanța – Echipa Missy Lashes Studio revine…

Exact acum trei ani am cunoscut-o pe Sibel, o fătucă zvăpăiată ce m-a cucerit de la primul zâmbet. Auzisem de extensiile de gene, dar până la ea nu am avut curajul să le încerc. Și le-am tot încercat, fără să-mi distrug propriile gene, fără să am reacții alergice… pentru că Sibel este o profesionistă și știe exact ceea ce trebuie să facă, ceea ce ai tu nevoie și întotdeauna are timp să-ți explice toții pașii pe care trebuie să îi faci pentru a avea extensii de gene frumoase și sănătoase. Acum o săptămână i-am vizitat din nou, cu mari emoții pentru că nebunia pandemiei ne-a izolat pe toți și de abia așteptam să văd cu ce noutăți revine Sibel și echipa ei din salonul Missy Lashes. Ioana a fost cea care mi-a pus extensiile și am fost extrem de bucuroasă să o cunosc pe ea și pe colega ei, Cătălina. Pentru a le cunoaște mai bine, am pus la cale un mic interviu cu fiecare dintre ele, așa că vă invit să vedeți ce mi-au răspuns…

– Sibel –

Universul cred că lucrează pentru noi, draga mea… pentru că fix azi de ziua ta acum trei ani am publicat primul meu interviu cu tine. Cu ce vii nou de acum trei ani, draga mea?

Au trecut deja 3 ani?! Ce Dumnezeu am făcut anulat trecut și acum 2 ani de nu ne am întâlnit pentru acest interviu? Hai să facem un acord și să realizăm o tradiție anuală cu acest interviu…Dar să revenim și să îți spun ce este nou la mine dar și la Brandul Missy Lashes. În primul rând am încercat să contribuim mult la dezvoltarea acestei industrii a extensiilor de gene în România, dar și în afara țări!

Noi personal la Missy Lashes am creat o linie de accesorii de Lux dedicată în mod special profesioniștilor din domeniul Beauty. Produsul nostru de top fiind și BestSeller în România cât și în Europa este Perna Magică Missy cu Organizator! Este o creație proprie și unica ca design și concep. Cel mai bine fetele pot intra pe pagina oficială să vadă toată colecția de accesorii. Maria, știi foarte bine ca în ultimii ani am organizat diferite evenimente în zona noastră unele menite să creeze “capitala” Lash Makerilor din România, aici la noi în Constantă prin evenimente internaționale cu invitați de top din Rusia, Ucraina, Moldova, Marea Britanie, Italia. Lash Event evenimentul propus de mine pe piața din România a fost de un real succes dovada stau noii traineri naționali care prin participare au dărâmat niște limite mintale care de obicei sunt impuse la nivel de țara. Apoi au fost evenimentele caritabile pe care le organizez anual cum ar fi X-Mas Lash Marathon unde anul trecut am stabilit un record la nimel de țara și am ajutat peste 200 de doamne și domnișoare.

Tot anul trecut am reușit ca Lash Marathon să devină un eveniment național mulțumită colaboratoarelor mele iar 2020 vrem să trecem granițele României cu acest eveniment caritabil și să arătam lumii că România este implicată. Când nu am organizat evenimente în țara, am foat invitata ca Jurat sau Speker în alte evenimente,campionate internaționale unde am reprezentat cu seriozitate această frumoasă meserie de care sunt încă îndrăgostită. O altă satisfacție care mă bucura este ca în ultimii 2 ani văd o cerere cât mai mare în de cursuri în cadrul academiei noastre. Văd fete foarte talentate dar cel mai important determinate să păşească într-un mod corect în această industrie. Maria, ar mai fi multe de spus dar mai bine cititorii tăi pot intra pe paginile oficiale să urmărească toate amănuntele.

Cum te-ai schimbat tu ca om în ultimii ani? Am văzut că organizezi evenimente speciale potrivite nișei tale de activitate… cum au primit oamenii acest lucru? Anul acesta vei avea un eveniment?

Eu ca om m-am schimbat mult datorită evenimentelor din viața mea. Cred că este imposibil să nu te schimbe faptul că job-ul tău este să interacționezi și să colaborezi zilnic cu foarte multe persoane, toate diferite. Au fost multe împliniri dar și dezamăgiri care m-au făcut ca acum să fiu mai atentă și mai puțin “aeriană” așa cum îmi stabilise zodia gemeni să fiu. Consider că toate fac parte din dezvoltarea și maturizarea mea ca femei în domeniul afacerilor.

Maria, anul acesta vom organiza desigur evenimentul ajungând deja la ediția a 3-a! Pandemia mondială ne-a dat planurile peste cap anul acesta deoarece “ne-a furat” data stabilită chiar de anul trecut adică sfârșitul lunii Iunie (mai avem 10 zile de acum până la eveniment) dar cum spun eu mereu: tot răul spre bine! Așa că anul acest îl mutăm în luna Octombrie și organizam Lash Event Wedding edition 2020.

Toamna la malul mării în Constantă se crează o poveste foarte romantică ce merită văzută de întreaga lume. Așa că o să îi aduc aici pentru studiu pe cei mai mari speakeri internaționali dar și participanți de renume din țara noastră. Ți-am spus că eu consider Octombrie cea mai frumoasă perioadă la noi în oraș așa că atunci am programat să aibe loc un eveniment unic în viața mea personală, botezul celui de al doilea băiat al meu cât și cununia religioasă. Bine-nțeles anul se termină cu Evenimentul caritabil Lash Marathon în luna Decembrie.

Știm cu toții că pandemia a afectat activitatea multora, cum a stat treaba la tine în salon? Cum a fost când ați revenit la normal, ca să zic așa…

Pandemia ne-a afectat pe toți chiar și pe mine. A fost o perioadă grea care simt ca o să ne afecteze mult timp de acum înainte. La nivel financiar am fost dur atacați ca firme deoarece prin închidere noi am numărat doar cheltuieli nu și profit. Eu și colegele mele ne-am întors cu forţe proaspete în salon dar și cu o listă mai bogată de servici extraordinare. Pe timpul crizei de urgentă am urmat diferite cursuri online să ne îmbunătățim tehnicile de lucru. Desigur studioul nostru are o altă înfățișare, noi spunem mai frumoasă, deoarece ne-am aliniat cerințelor de distanțare și noilor reglementări impuse de stat. Ba chiar noi am investit mai mult decât ni să cerut în aparate de purificare a aerului și accesorii de limitare a răspândirii virusului Covid-19. Noi vă așteptăm în siguranța la salon !

Cu ce noutăți și recomandării vii în întâmpinarea clientelor tale în această vară?

Noutăţile în domeniul nostru este și a fost lucrarea cu efect NATURAL. Personal mai am foarte puțin de lucru la un nou curs care exprima lucrarea perfectă a unei românce. Nu pot spune mai multe, dar e chestiune de câteva zile până o să fac public cel mai nou și incendiar curs și lucrare. Mă puteți urmări pe rețelele media.

Un gând bun pentru cititorii aguritza.ro sau o invitație la salonul tău? De ce doamnele și domnișoarele ar alege Missy Lashes – Studio Extensii Gene& Healthy Beauty?

Draga mea, cititorilor tai vreau să le transmit că nu există loc mai bun să fie decât aici pe site-ul tău. Ești minunată și eu mă declar fană ta. Citesc cu mare interes mereu articolele tale şi vă urez la toți un an cât mai fericit și foarte prosper! Vă pup și vă aștept la Studio pentru că nouă ne place să vă facem frumoase, dar într-un mod sănătos!

-Ioana-

Draga mea, spune-ne câteva lucruri despre tine și cum ai ajuns să practici meseria de tehnician extensii gene?

Mă numesc Ioana Dihoiu. Am vârstă de 24 ani. Sunt tehnician extensii gene, arhitect de, mărire de buze cu Hialuron Pen. Sunt o persoană foarte activă și și atentă la micile detalii care sunt foarte importante pentru mine, de aceea mi-am și ales această superbă meserie de tehnician extensii gene. Între timp am mai făcut și alte cursuri mergând în același scop de a bucura partea feminină prin accentuarea frumuseții atât feței cât și corpului.

Am ajuns să practic acesta meserie la îndrumarea unei prietene,(văzând rafinamentul, schimbarea și galanta acestor extensii de gene am spus că “asta vreau să fac”). Bineînțeles că nu știam atât de multe despre această meserie ci puțin din poziția de clientă, nu aș fi știut să-mi aleg cel mai bun trainer, dar am avut un foarte mare noroc de prietena mea(Adriana), bineînțeles ea lucrând în această meserie și cunoscând pe cei mai buni Lash-traineri din România. Mi-a recomandat 2 cei mai buni Lash-trainer din Constanța, Sibel Cristea a fost prima, i-am studiat profilul, mă atrăgea din fiecare poză derulată, îmi oferea un sentiment de încredere și susținerea, când îi priveam lucrările mă făcea să-mi doresc şi mai mult să intru în această frumoasă meserie. Bineînțeles că i-am dat mesaj, pe ea am ales-o și nici măcar nu m-am mai uitat pe profilul celui de-al doilea trainer.  Au trecut 2 ani și jumătate și nu regret nimic, nu numai că sunt un bun tehnician dar fac și parte din echipa salonului Missy lashes.

Ce servicii oferi în cadrul salonului Missy Lashes și cu ce oferte întâmpini clientele tale în această vară?

De când am intrat în asta lume mi-am dorit să aduc cât mai multe îmbunătățiri și satisfacție clienților , așa că le vin în ajutor cu: aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, laminare genelor și sprâncenelor, stilizarea sprâncenelor, mărirea buzelor, estomparea ridurilor cu Hyaluron Pen, epilarea corporală, cursurile mele sunt făcute în România dar și în Germania, (în acest moment sunt singura fată din Constanța care deține și un curs internațional a măririi de buze cu Hialuron Pen) iar în curând voi mai veni cu 2 noutăți (masaj corporal și tratamentele faciale). Ofertele noastră au fost de la începutul deschiderii după perioada de criză.

Cum a fost pentru tine această perioadă de criză?

Perioada crizei a fost foarte dificilă din lipsa muncii și totodată căzând bugetul.

Ai și alte pasiuni în afară de ceea ce faci? Cititorii aguritza.ro sunt curioși să afle mai multe lucruri despre tine…

Îmi place foarte mult să călătoresc, îmi plac telenovelele, iar alte ori să citesc.

Cu recomandării vii în întâmpinarea clientelor tale în această vară?

Toate doamnele și domnișoarele care își doresc să fie răsfățate la cele mai înalte standarde în frumusețe să ne accesează paginile de Facebook sau la numerele de telefon din salonul Missy lashes.

Un gând bun pentru cititorii aguritza.ro sau o invitație la salon? De ce doamnele și domnișoarele ar alege serviciile tale din cadrul salonului Missy Lashes – Studio Extensii Gene & Healthy Beauty?

Vă aștept cu drag în salonul Missy Lashes studio extensii gene&healthy beauty, deoarece aici veți găsi profesionalism şi multă experiență în domeniul înfrumuseţării. Tuturor cititorilor aguritza.ro, le doresc o vară plină de căldură, citate de neuitat, liniște sufletească și frumusețe eternă!

-Cătălina-

Draga mea, spune-ne câteva lucruri despre tine și cum ai ajuns să practici meseria de tehnician extensii gene?

Numele meu este Cătălina Ispas, profesez ca tehnician extensii gene în cadrul salonului Missy Lashes de un an şi jumătate alături de trainerul şi mentorul meu Sibel Cristea, cea care mi-a pus pentru prima dată pensetele în mână.
Pasiunea pentru gene a survenit după ce eu am devenit clienta acestui serviciu de înfrumuseţare.

Ce servicii oferi în cadrul salonului Missy Lashes și cu ce oferte întâmpini clientele tale în această vară?

Serviciile pe care le ofer în cadrul salonului Missy Lashes sunt aplicarea extensiilor de gene fir cu fir şi volum soft şi laminarea genelor naturale.
Oferte pentru clientele noastre fidele au apărut încă din prima zi a reînceperii activităţii după pandemie. Vara este lungă şi plină de surprize pentru cele care doresc să apeleze la serviciile noastre.

Cum a fost pentru tine această perioadă de criză?

În această perioadă de criza am încercat să îmi păstrez calmul şi bună dispoziţie pentru că din păcate uneori se întâmplă să trecem şi prin perioade mai dificile care nu depind de noi dar cărora trebuie să le facem fata cum ştim noi mai bine pentru a ne fi mai uşor.


Ai și alte pasiuni înafară de ceea ce faci? Cititorii aguritza.ro sunt curioși să afle mai multe lucruri despre tine…

Pasiunile mele sunt plimbările, călătoriile, cititul dar şi petrecerea timpului liber alături de familie şi de prieteni.

Cu recomandării vii în întâmpinarea clientelor tale în această vară?

Clientelor mele le recomand să nu renunţe la acest serviciu de înfrumuseţare şi a fie în continuare încrezătoare noi şi în profesinalismul de care dăm dovadă.

Un gând bun pentru cititorii aguritza.ro sau o invitație la salon? De ce doamnele și domnișoarele ar alege serviciile tale din cadrul salonului Missy Lashes – Studio Extensii Gene& Healthy Beauty?

Îmi doresc ca toţi cititorii aguritza.ro să depăşească cu uşurinţă această perioadă mai dificilă din viaţa noastră şi le adresez pe această cale o invitaţie în cadrul salonului Missy Lashes pentru a beneficia de un frumos serviciu de înfrumuseţare legat de extensiile de gene în deplină siguranţă.

Doamnele şi domnişoarele caută tehniciene la care să apeleze cu plăcere la acest serviciu în trend la ora actuală, tehniciene care dau dovadă de profesionalism şi le oferă încredere astfel acestea să se simtă relaxate pe toată perioada procedurii. Aceste calităţi mi le-am însuşit încă de la prima mea aplicare şi voi continua mereu să ţin cont de ele pentru că dincolo de frumuseţe sănătatea primează.


Eu le mulțumesc fetelor pentru primirea făcută la salon și pentru timpul acordat interviurilor, iar pe voi dragii mei vă invit să urmăriți pagina de facebook Missy Lashes -Studio Extensii Gene pentru ultimile noutăți, evenimente și oferte.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...