Papanonica – Răsfăț smart dinning în Constanța…

papanonica

Papanonica este noua descoperire făcută săptămâna trecută în centrul vechi al Constanței. Fiind duminică și timpul de afară nu prea te îndemna să faci mare lucru, am hotărât că după o săptămână obositoare eu și soțul meu merităm o cină în oraș. Așa că, chiar dacă afară ne amenințau norii de ploaie… foamea de ceva bun era mai puternică decât furtuna. Fiind o locație nou deschisă, nu prea știam la ce să mă aștept. Sincer abia așteptam să văd ce poate oferi Papanonica unor pretențioși ca noi doi. Eu nu prea, dar soțul este foarte pretențios la mâncare… nu în sensul că este simandicos, dar dacă nu îi place ceva nu mănâncă nici să-l pici cu ceară.

papanonica

Am ajuns destul de târziu și mi-a plăcut zâmbetul staff-ului de cum am pășit pe terasa amenajată în fața restaurantului. Deși era destul de multă clientelă, nu a fost nevoie să așteptăm mult timp pentru a comanda și cu greu am ales ceva din meniu. Totul arată super delicios în fotografii și chiar eram curioasă dacă și gustul este pe măsură. Am comandat amândoi câte o porție de antricot de vită cu ciuperci de pădure și sos dijon. Dragilor, curcubeu în cerul gurii este puțin spus.

PAPANONICA – SMART DINING EXPERIANCE

Mă așteptam la o porție mică (cum am mai primit în alte locații) dar spre surprinderea noastră porțiile de antricot de vită sunt extrem de generoase. Noroc că nu prea mâncasem acasă și am putut termina tot din farfurie. Foarte inteligentă combinația cărnii de vită cu sosul dijon, iar ciupercile de pădure au un gust fenomenal.

papanonica

Pentru că ne-a plăcut ceea ce am mâncat, am hotărât să luam ceva și pentru acasă. O delicioșenie de cheeseburger de vită cu cartofi prăjiți, salată coleslaw și sos ranch a fost una din alegerea soțului. Porția destul de generoasă, gustul uimitor de bun și ingredientele s-au îmbinat perfect cu deliciosul sos ranch.

Papanonica – Mâncarea care uimește simțurile… 

papanonica

Am fost tare curioasă să gust supele cremă pe care le ador! Am ales supa cremă de roșii coapte cu busuioc (este delicioasă rece, parol) și supa cremă de broccoli cu cheddar. Dintre cele două, supa cremă de roșii coapte este favorita mea.

papanonica

Ideea acestui concept al restaurantului Papanonica are o poveste frumoasă. O poveste de familie, de suflet și mi-a făcut plăcere să îl cunosc pe domnul Alexandru cel care și-a făcut curaj să vină pe piață cu acest concept de smart dining, mai ales după acest haos mondial creat de virus.

Dacă vreți să petreceți momente minunate într-un bistro mai altfel decât erați obișnuiți, Papanonica este recomandarea mea în acest moment. Puteți să vă răsfățați papilele gustative chiar pentru un mic dejun cu o omletă cu spanac și roșii cherry sau cu un delicios toast cu guacamole și eu poșat. Pentru pretențioși, un deliciu ar fi salata exotică cu pere, nuci, feta și dressing Dijon cu miere.

papanonica

Pentru o experiență culinară de neuitat și gusturi care se diferențiază de la prima înghițitură, Papanonica vă așteaptă cu drag în zona Piața Ovidiu pe Str Revoluției nr 18 (lângă Biserica Sf Nicolae). Gustos și sănătos este deviza după care se ghidează întreaga echipă, iar eu mă declar mulțumită de clipele petrecute la ei. Atenție… crează dependență, parol!

4 Comments

  1. Ceea ce pot spune este că-mi place cum se vede în farfurie și de delicios nici nu cred că se mai pune problema ! Chiar îmi doresc să ajung și eu la acest restaurant când mă voi duce la sora mea în Constanța ! Nici nu mai știu de când nu am mai luat masa la un restaurant ,dar mi-aș dori în vara aceasta !

  2. Doamne,cum arată!😋😋😋
    Cu siguranta daca voi ajunge în zona voi incerca si eu bunatatile lor

  3. Arată foarte bine!Atât de bine încât ti se face foame chiar dacă ai mâncat 😁

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...