Descopera beneficiile siropului de visine de la Manicos

manicos

Este un lucru bine stiut faptul ca natura este un furnizor constant de resurse ce pot fi folosite in scop terapeutic sau cosmetic. Din acest motiv, de cele mai multe ori preferam produsele naturale in detrimentul celor sintetice, cu fel si fel de ingrediente ce mai mult ne pot dauna decat sa ne faca bine. Resursele din natura au o multime de beneficii cunoscute sau mai putin cunoscute de catre noi.

Sa luam spre exemplu visinele. Le consumam in diverse forme, fie in stare naturala, fie sub forma de sirop sau suc, insa cati dintre noi le cunoastem cu adevarat proprietatile? In cele ce urmeaza vom detalia cateva beneficii pe care aceste fructe ni le ofera.

Nutritionistii ne recomanda sa le consumam indiferent de forma, deoarece ele reprezinta o sursa de substante nutritive. Acestea contin apa in proportie de 88.6% plus alte elemente: zaharuri, acizi, proteine, celuloza, taninuri, saruri minerale, vitamine si caroten.

Ce beneficii au visinele asupra organismului?

  • Ajuta la scaderea colesterolului si in acest fel reduc riscul aparitiei diabetului zaharat;
  • Contribuie la scaderea grasimii de pe abdomen;
  • Previn guta si scad nivelul de acid uric din sange;
  • Mentin sanatatea inimii si a arterelor;
  • Ajuta la detoxifierea rinichilor;
  • Sunt de ajutor in tratarea bolilor ce tin de stomac, rinichi si de caile respiratorii;
  • Au efect laxativ si favorizeaza digestia;
  • Sunt un aliat in intarirea imunitatii organismului, fiind o sursa importanta de vitamina C;
  • Reduc inflamatia si stresul.

manicos

Siropul de visine cu miere de la Manicos

Dupa cum mentionam anterior, visinele se pot folosi in orice forma, neavand grija ca unele din proprietati se pot pierde. In cadrul magazinului online Manicos regasim un sirop de visine cu miere – un supliment alimentar fara conservanti si coloranti.

Acesta are numeroase beneficii precum: este vitaminizant, imunostimulator, energizant, mineralizant, antidiareic si antioxidant. Se poate folosi fie in scop terapeutic, fie ca o bautura racoritoare, in special pe timpul verii, diluandu-l fie cu apa plata fie cu apa minerala.

Avantajul siropului de visine cu miere este ca poate fi consumat atat de catre adulti, cat si de catre cei mici, fiind un preparat natural, fara alte adaosuri. Doza zilnica recomandata pentru adulti este de 1-3 linguri pe zi, iar pentru copii este de 1-3 lingurite pe zi.

Specialistii apreciaza ca siropul de visine cu miere, fiind un supliment alimentar, nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata. Este un supliment alimentar ce completeaza un stil de viata sanatos. Acesta contribuie la dobandirea unei stari tonice de buna dispozitie si entuziasm, revigorand si reintinerind organismul. Accesand site-ul oficial al magazinului Manicos vom descoperi si alte siropuri naturale precum cele cu miere fara conservanti, cu miere si propolis fara conservanti dar si alte variante de sirop de fructe.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...