Exclusive Cosmetics – Răsfăț în stil Sakkari Frangrance

Exclusive Cosmetics este una din mărcile pe care Sakkari Fragrance le are în magazinul online și săptămâna trecută am încercat două produse de la ei. Despre parfumurile arăbești de la ei am scris AICI, dar acum eram tare curioasă să văd cum sunt și produsele de îngrijire personală. Am tot auzit de beneficiile cărbunelui pentru ten și chiar mi-am dorit să văd pe tenul meu efectele acestuia. Dacă nu știați, măștile care conțin cărbune tratează acneea, curăță cu succes tenul în profunzime și vindecă iritațiile.

exclusive cosmetics

Am testat masca de față spa cu cărbune și am fost extrem de mulțumită de efectele ei. Produsul este fabricat în Polonia și îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile porilor. Masca ajută la reducerea excesului de sebum și la matifierea pielii. Prezintă un efect de dezinfectare blând, împiedicând apariția noilor puncte negre și ajută la neutralizarea toxinelor și a radicalilor liberi. Hidratează cu succes și împrospătează pielea.

Mod de utilizare:

Curățați pielea cu apa caldă pentru a deschide porii. Aplicați un strat gros și uniform pe fata (nas, frunte și barbie), evitând zona ochilor. Lăsați timp de 30 de minute, până când este complet uscat și apoi decojiți. Clătiți bine fața cu apă rece pentru a închide porii. Efectul este foarte vizibil, veți fi foarte mulțumite de aspectul luminos al tenului.

exclusive cosmetics

Al doilea produs testat din marca Exclusive Cosmetics au fost niște plasturi cu hidrogel. MINUNAȚI! Acești plasturi sunt un tratament perfect pentru o regenerare intensivă în zona ochilor. Formula magică este îmbogățită cu substanțe active ce fac să pătrundă adânc în piele, îmbunătățind aspectul pielii și ridurile. Se aplică pe pielea curățată de sub ochi pentru aproximativ jumătate de oră, iar după masați ușor preparatul de ser rămas pe piele până la absorbția completă a acestuia.

În weekend am avut parte de un răsfăț pe cinste! Am de gând să încerc mai multe produse din categoria de îngrijire personală de pe Sakkari Fragrance. Eu sincer sunt foarte mulțumită de calitatea lor, dar și de prețul acestora. Voi ce ați încerca de pe Sakkari Fragrance?

2 Comments

  1. Nu am incercat niciodata produsele lor. Foarte interesantă masca,mi-ar plăcea să o incerc

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...