Sakkari Fragrance – Fleur Narcotique

 

sakkari

 Casa de Parfumuri Sakkari Fragrance – arome îndrăznețe orientale

Bună, dragile mele… în această seară vă port pe tărâmuri de vis, cu arome de mosc alb, portocale și chihlimbar. Ador aroma unui parfum de calitate! Și în același timp ador magia ce ți-o oferă picătura înmiresmată și încărcată cu emoție. Ador starea de spirit ce mi-o oferă și melancolia ce mă poartă prin povești cu cadâne, un covor fermecat și arome orientale. Să nu credeți că mi-am pierdut mințile… doar că m-am îndrăgostit de aroma unor parfumuri arăbești.

sakkari

Nu știu câte dintre voi ați avut posibilitatea să le cunoașteți, dar cu dragă inimă vă spun că atunci când alegi unul din multitudinea de parfumuri arăbești de femei Sakkari Fragrance, alegi mister și emoție. Alegi îndrăzneală, curaj și o poveste. Mă știți doar… sunt o visătoare! Acum două săptămâni am făcut cunoștință cu Fleur Narcotique Red… doamne, ce arome!

sakkari

Misteriosul Sakkari Fleur Narcotique  este plin de emotie, indrazneala si curaj.

Parfumul arăbesc Sakkari Fleur Narcotique Red este unul special, fără alcool și face parte din categoria olfactivă dulce-floral. Ce mi s-a părut foarte interesant este că acest parfum este pe bază de ulei, iar concentrația fiind una foarte mare face acesta să fie mult mai persistent decât o simplă apă de parfum.

Note de vârf: bergamotă, portocală, lămâie

Note de mijloc: tonuri de fructe

Note de bază: mosc alb, chihlimbar, vanilie

Eu sunt fidelă mirosului de mosc, iar Fleur Narcotique îl are din plin. Persistă în jur de 5-6 ore pe pielea mea (bineînțeles, în funcție de ph-ul fiecăruia acest lucru se schimbă), dar zilele trecută mi-am pus o picătură de ulei parfumat și mi-am trecut ușor mâna în păr… surpriză, aroma acestui parfum se simțea chiar și după 28 de ore.

sakkari

Parfumul vine într-o sticluță deosebită ca design, iar conținutul acesteia este de 12 ml și ajunge pentru circa 1000 de aplicări. Poate că vă gândiți că cei 12 ml de ulei parfumat sunt insuficienți pentru atâtea aplicări? Ei bine, aflați că sticluța este dotată cu un element de sticlă ce permite o aplicare foarte ușoară.

Este suficient să aplici o picătură la încheietura mâinii sau după lobul urechii, iar magia unei picături din lacrima zeilor îți va răsfăța simțurile. Per total acest parfum arăbesc de la Sakkari Fragrance mi-a plăcut maxim și m-a făcut curioasă să încerc și alte arome. Printre aromele Sakkari găsim puterea oudului, delicatețea ambrei sau mireasma unică de vanilie și cedru.

Din dragoste pentru mirosurile orientale, poți avea Dubai-ul la tine acasă. Ce ziceți? V-am făcut curioase?

4 Comments

  1. Nu am încercat niciodată un parfum arăbesc ,dar cred că miroase frumos și persistă ,tare frumoasă este sticluța !

  2. Nu stiu cum miroase dar sticluța este bestială!Sa îl folosesti cu drag!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...