Notino – Cadouri perfecte pentru Ziua Mamei

O apreciem în fiecare zi, o adorăm și îî spunem în fiecare zi cât o iubim… când vine vorba de cadouri, atunci lucrurile se schimbă și petrecem foarte mult timp să găsim cadoul perfect! Unicitatea relației dintre copil și mama, face ca atunci când căutăm un cadouri de 8 martie acestea să exprime ceva. Fie că îi cumperi o carte sau produsele cosmetice favorite, cadoul tău exprimă dragoste, emoții și apreciere.

notino

O recomandare pentru tine ar fi un parfum floral cu acorduri de lavandă: Yves Saint Laurent Libre. Această apă de parfum este deosebită ce conține esențe de portocal, împreună cu acorduri de lavandă însoțite de ulei de mandarină și coacăză neagră. Este un parfum seducător, potrivit pentru femeile puternice și cu o personalitate demnă.

O altă recomandare de suflet sunt paletele de lux pentru ochi Makeup Revolution și corectorul din aceaiași gamă! Pentru mămici recomand cu drag Revolution by Petra ce conține nuanțe pământii, nuanțe de roșu, de portocaliu, de roz și de albastru petrol. Pentru iluminare și un look cât mai profesionist puteți opta pentru o paleta pentru conturarea feței Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour ce evidențiază contururile chipului și pigmentează intens.

Pentru a completa cadoul perfect, îi puteți alege mamei un fond de ten Dermacol. Brandul Dermacol este un simbol al frumuseții pentru multe generații de femei și din acest motiv cred că este foarte potrivit pentru a completa un cadou indiferent de ocazie. Ca recomandare, vă pot spune că fondul de ten Dermacol – Noblesse este potrivit tuturor doamnelor trecute de prima tinerețe ca să zic așa, iar ca principal beneficiu aflați că acesta uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.

Și pentru că și tu ești importantă, draga mea… fă-ți cadou pentru răsfătul tău un mix de produse cosmetice setul Body Care Almond Oil din gama Dermacol: o loțiune de corp hranitoare pentru piele uscată și o crema de zi hrănitoare pentru tenul deshidratat. Știu că luna martie este luna cadourilor, așa că nu uita să oferi cadouri Notino persoanele dragi… chiar și pe tine, draga mea!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...