Notino – 4 produse pentru a arăta fresh în fiecare moment al zilei…

Încă ne bucurăm de vremea frumoasă de afară și uneori avem impresia că nu avem suficient timp pentru a ne bucura cu adevărat de ea. Dar ce facem atunci când nu avem suficient timp să ne pregătim pentru a ieși la o plimbare sau la un film? Doamnele și domnișoarele știu foarte bine că uneori avem nevoie de câteva ore pentru a arăta fresh pentru o întâlnire… dar, dragile mele am găsit eu o mică soluție. Știți foarte bine că ador să fac cumpărături online pe Notino, așa că am pregătit 4 produse pe care vi le recomand să le aveți atunci când sunteți grăbite și nu aveți timp pentru un make-up extravagant.

notino

Primul produs pe care îl recomand să îl aveți este un șampon uscat (eu l-am luat pe cel de la Batiste tropical – miroase demențial de delicios). Şamponul uscat este un produs care te ajută să economiseşti timp şi poate fi utilizat practic oriunde, dar nu trebuie să înlocuiască spălatul clasic. Șamponul uscat absoarbe excesul de sebum, împrospătează părul, oferă volum şi textură. Poate fi folosit pe toate tipurile de păr, atâta timp cât aveți scalpul sănătos.

notino

Al doilea produs recomandat de pe Notino… gene false. Pe căldurile astea folosirea rimelului este o adevărată provocare, așa că vă recomand să încercați utilizarea unor gene false din păr uman. Avantajul acestora este că timpul aplicării lor este unul foarte scurt, dar efectul este unul garantat.

notino

Taking joy in living is a woman’s best cosmetic. – Rosalind Russell

Nu am mai folosit demult timp produse Avon, dar pentru această sesiune de înfrumusețare am ales masca Avon Planet Spa Luxury. Acest produs minunat este masca facială cu efect de peeling pentru regenerare cu extract de caviar, ce răsfață și îngrijește tenul. Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze circa 15-20 minute, apoi cu atenție se dă jos. Efectul măștii este super vizibil, cel puțin în cazul meu! Beneficiile acesteia: hidratează profund și hrănește intens, iluminează și împrospătează, curăță tenul în profunzime.

Ultimul produs recomandat este tot de la Avon… apa de parfum Avon TODAY Tomorrow Always Forever. Un parfum floral, potrivit în orice moment al zilei și o excelentă alegere dacă te numeri printre femeile romantice. Miroase divin și este foarte practic.  În inima parfumului, rolul principal este jucat de un buchet de flori de mandarin, de bujori albi și de trandafiri dulci, care evoluează spre baza de caise proaspete, cu santal cald și vanilie tandră.

Cam acestea sunt cele 4 produse de pe site-ul Notino care te vor ajuta în orice moment al zilei să arăți minunat. Voi le-ați încercat? Ce produs îmi recomandați să testez de pe Notino?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...