Orice afacere de succes incepe cu o locatie bine amplasata. Gold Park ofera solutii!

Te gandesti sa iti deschizi o afacere? Un magazin cochet sau poate un salon profesional? Sau poate tocmai ai obtinut actele necesare pentru a putea profesa ca si notar si ai nevoie de un birou unde sa iti desfasori activitatea? Gold Park vine cu solutii fiabile pentru gasirea spatiului potrivit in acest sens!

Ce este Gold Park si de ce este o recomandare?

Gold Park – avand site-ul oficial goldpark.ro – este o agentie imobiliara din Cluj axata in special pe vanzarea si inchirierea de spatii comerciale, industriale, spatii de birouri si terenuri ideale pentru business-ul tau.

Interesul principal al echipei de la Gold Park este satisfacerea nevoilor clientilor sai. In acest fel si colaborarea va fi una de durata si de tip win-win, unde ambele parti au de castigat.

Gold Park este agentia imobiliara la baza careia stau niste valori pe care nu multe agentii de acest fel le respecta. Vorbim aici de comunicarea adevarului in legatura cu proprietatea in cauza, fara incercarea de a ascunde unele aspecte negative ce o privesc. Vorbim si de atentia pe care o acorda nevoilor exprimate de fiecare client in parte – doar in acest fel colaborarea este una de succes.

Respectul reciproc intre echipa Gold Park si clienti este un nou element esential pentru succesul ambelor parti. Fara respect si munca in echipa, rezultatele mult asteptate vor intarzia sa apara. 

Business-ul tau este pe primul loc la Gold Park!

Daca ai nevoie de un spatiu comercial, trebuie in primul rand, in functie si de bugetul disponibil, sa te hotarasti daca doresti sa il cumperi direct sau doar sa il inchiriezi. In functie de aceste aspecte, echipa Gold Park stie exact ce anume sa caute.

Este important sa expui de la inceput agentului toate preferintele si nevoile pe care tu si implicit business-ul le aveti pentru o cautare mai eficienta a spatiului unde se va desfasura activitatea.

In cazul in care cauti inchirieri spatii comerciale, agentul isi va da tot interesul sa il gaseasca pe cel potrivit business-ului tau, amplasat intr-o zona cu vad si cu o chirie lunara cat mai convenabila.

Daca doresti sa consulti mai intai oferta de vanzari spatii comerciale, pentru a te hotari daca alegi varianta inchirierii sau daca este mai convenabil sa ai spatiul respectiv drept proprietate personala, tot agentul de la Gold Park te va ajuta in acest sens. 

De asemenea, poti consulta singur anunturile deja publicate in cadrul site-ului oficial goldpark.ro pentru a vedea ofertele disponibile pana la acel moment. In cadrul fiecarui anunt de pe site ai la dispozitie toate informatiile ce te-ar putea interesa in legatura cu spatiul respectiv.

Si nu uita: spatiul in care iti desfasori activitatea si amplasarea acestuia sunt cheia succesului oricarui business!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...