Notino – Frumusețea înseamnă îngrijire…

Atunci când ești copilă ai mereu grijă să imiți ceea ce vezi în jurul tău și de cele mai multe ori nu cred că niciuna dintre noi nu a visat să fie cea mai frumoasă fata de pe pământ… cred că acest lucru ni-l dorim indiferent de vârstă, nu? De câte ori ți-ai dorit să ai corpul frumos lucrat exact ca actrița preferată? Sau poate îți doreai cu ardoare să știi ce secret are Laura, colega ta de bancă de are părul așa de frumos. Ori ce face vecina de la scara alăturată… pielea ei arată atât de catifelată, îngrijită și perfect hidratată… un pic de invidie parcă se naște în sufletul nostru. nu?

Eu de exemplu am fost mereu fascinată de o colegă și eram curioasă ce produse de machiaj folosește de arată așa de perfect și asta fără să aibă cursuri de specializare.

O admiram și mi-am jurat că voi încerca să fac tot posibilul să îmi achiziționez câteva produse de machiaj de calitate care îmi vor da posibilitatea să creez modele fantastice mai ales când vine vorba de zona ochilor. Și uite așa am ajuns să ador paleta NYX Professional Makeup Swear By, un produs ce conține pigmenți de culoare – creează umbre, în culori saturate și rezistente. Este deosebită de versatilă, culorile sunt ușor de combinat, iar efectul este ușor sclipitor și mat.

Dacă toată viața am râvnit după câte ceva ce ține de îngrijirea și frumusețea corporală, ei bine pot recunoaște lejer că atunci când vreau să am neapărat ceva, accesez Notino și cu doar câteva click-uri rezolv problema. Orice ți-ai dori în materie de beauty, indiferent că ești invitată în oraș sau pur și simplu vrei să arăți minunat la birou, Notino are câte o soluție pentru orice ți-ai dori să ai!

“All little girls should be told they are pretty, even if they aren’t.” ― Marilyn Monroe

Râvnești la o piele catifelată? Folosește zilnic sprayul de corp hidratant Hydro Boost® Body, de la Neutrogena, ce hidratează perfect pielea, o înviorează plăcut și o lasă suplă și strălucitoare întreaga zi. Sprayul se întinde foarte ușor și se absoarbe rapid, iar acidul hialuronic  din compoziție acționează ca un burete pentru celulele epiteliale uscate și leagă apa, menținând astfel pielea perfect hidratată.

Ești invitată în oraș și nu ai timp să ajungi la salon să își aranjezi părul? Vrei ca podoaba ta capilară să arate perfectă și năucitor de hidratată? Poți alege unul din categoria de produse pentru îngrijirea părului, iar ca recomandare îți pot spune că șamponul Vichy Dercos Vitamin A.C.E este o alegere mai mult decât perfectă! Revigorează părul tern și obosit, îl hidratează și îi redă strălucirea sănătoasă. Potrivit pentru spălări frecvente, șamponul revitalizant curăță impuritățile, praful și sebumul din păr și conferă părului o strălucire sănătoasă și intensă pentru timp îndelungat.

Când a fost ultima dată când ți-ai dorit ceva atât de mult încât a trebuit să îl ai? Ți-ai cumpărat vreodată ceva ce ai văzut la altcineva? Sunt curioasă de răspunsurile voastre, până atunci nu uitați… frumusețea înseamnă îngrijire, iar aceasta vine întotdeauna și din interiorul vostru!

2 Comments

  1. Aveam și eu o colega care se machia super,avea o linie la tus de mie nici pe caiet nu îmi ieșea așa.Super trusa de machiaj😍

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...