Poarta negru – poarta salopete negre! Iata de ce…

Cate chestii wow stii despre negru? O nonculoare mereu la locul sau, o nonculoare ce nu deranjeaza, ci doar ajuta, negrul este uimitor in cadrul tinutelor. Bine, este posibil ca lumea sa se fi plictisit deja de clasicele tricouri negre si cauta acum altceva. 

O recomandare din partea mea pentru publicul feminin este colectia de salopete negre de la Ramona Badescu, magazin online celebru. Recomand salopetele tuturor femeilor ce sunt in cautare de articole vestimentare practice, comode si totodata elegante din cap pana in picioare. Asadar, iata topul motivelor pentru care femeile ar trebui sa poarte negru.

Negrul subtiaza

Cu siguranta nu e prima data cand auzi acest lucru. Toata lumea stie ca negrul este prietenul tuturor celor ce nu sunt mandre de silueta lor. Bine, conteaza extrem de mult si tipul de articole vestimentare negre pe care il porti.

Extrem de eficiente in a ascunde imperfectiunile corpului sunt salopetele negre, precum cele regasite la Ramona Badescu. O multime de modele iti sunt puse la dispozitie in cadrul magazinului oficial – tu alege-le pe cele ce te vor avantaja complet.

Negrul permite o accesorizare variata

Cand vine vorba de articole vestimentare negre, in special de salopete, trebuie sa iti imaginezi intreg tabloul tinutei ca pe un fundal. Un fundal are nevoie de elemente centrale, de personaje principale, corect? Acestea sunt de fapt accesoriile pe care tu le poti alege dupa bunul plac. 

Daca vorbim de o salopeta mai simpla precum modelul GABY de pe ramonabadescu.ro, insa extrem de eleganta, poti alege sa porti accesorii mari, precum un colier atractiv, voluminos. Bineinteles, nu exagera cu bijuteriile pentru ca risti sa arati penibil. Ai nevoie doar de o piesa impunatoare pentru a arata perfect din cap pana in picioare.

Negrul in combinatie cu albul – efect wow!

Un alt motiv pentru care negrul ar trebui preferat atunci cand vine vorba de salopete este cel cu privire la combinatia inedita dintre cele doua nonculori. Albul cu negrul merg extrem de bine impreuna, dintotdeuna au mers asa. 

Poti opta pentru o salopeta neagra de la Ramona Badescu si pentru pantofi sau un plic alb – creezi un tablou wow, de efect, doar prin simplul mix a doua nonculori.

Daca accesezi magazinul online ramonabadescu.ro, sectiunea salopete, nu cred ca vei mai avea nevoie de alte motive pentru a le alege, iti vor fi suficiente cele pe care ti le-am expus mai sus. Din nou, porta negru – poarta salopete negre!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...