Viaţa mai puţin serioasă- Life less serious…

Vi-se întâmplă deseori să vreţi altceva din ceea ce aveţi la acel moment? Eşti înconjurat de monotonie, stres şi mai ales lipsa banilor îşi spune cuvântul şi amprenta în viaţa ta. Lucruri ciudate şi serioase ni-se întâmplă tuturor ,fie ca suntem părăsiţi de iubiţi sau iubite ,fie că ai picat un examen sau că ai vărsat cafeaua fierbinte pe tine. Însă cine spune că trebuie să luam toate aceste lucruri în serios?
Cine ne poate spune sau interzice că într-un moment sau altul din viaţa ta nu te poţi opri să desfaci o acadea Chupa Chups şi să o savurezi în linişte? Savanţii spun după îndelungi cercetări şi proiecte că este imposibil să iei lucrurile în serios cu o acadea în gură. Tot dumnealor savanţii spun că Chupa Chuck este întruchiparea vie şi pufoasă a folozofiei ” Viaţa mai puţin serioasă-Life less serious „.
Cine este Chupa Chuck sau ce poate face el? Păi în principiu mereu savurează o acadea Chupa Chups .
Nu face gălăgie, nu vorbeşte ,nu aleargă după cai verzi pe pereţi şi cu siguranţă nu te va trăda fugind cu prietena ta pe o plajă în Ibiza. Sunt totuşi câteva lucruri pe care ar trebui să le ştii despre el. Deci i-a aminte şi bagă la cap tot ce zic acum :
* Vârsta lui Chuck : Chuck se presupune a fi de-o vârstă imatură…
*Grupa sanguină : Be positive…
*Hobby-urile lui :bungee jumping , mersul la sală şi călătoria în timp. Toate însă făcute într-un ritm lent sau foarte lent.
*Viziunea politică : Peluza verde din faţa Casei Poporului într-o zi frumoasă de primăvară.
*Educaţia : Şcoala vieţii..mai puţin serioasă.
Alte lucruri la fel de interesante despre Chuck ar fi că vorbeşte 58 de limbi străine însă el preferă să îşi folosească gura doar pentru savurarea unei acadele Chupa Chups.
Se zvoneşte pe la colţuri că Chuck are un tatuaj cu propria persoană care se intinde pe toată suprafaţa corpului său. În marile legende se spune că dacă eşti destul de norocos/norocoasă să îl săruţi pe Chuck vei observa că are acelaşi gust ca şi aroma favorită dintr-o acadea Chupa Chups.
Şi pentru că drăgălaşul nostru este nou venit în ţara noastră ,el doreşte să se împrietenească cu toată lumea .Nu contează că eşti copil ,mamă ,bunic sau extraterestru. Şi pentru că el este atât de special vrea să vă răsplătească în felul lui cu un concurs de zile mari.Tot ce trebuie să faci este să intri pe site ,să te loghezi cu contul tău facebook apoi să învârţi roata norocoasă a lui Chuck pentru a aduna cât mai multe credite pe care le poţi transforma în cadouri minunate :450 păpuşi mini-Chuck , 45 de huse Chupa Chups şi 6 tablete Samsung. Acest minunat concurs se desfăşoară până pe data de 14 iulie 2013.
Pentru a fi la curent cu acest concurs şi pentru alte minunate surprize te invit să îl urmăreşti pe Chuck pe site-ul oficial sau  pe pagina de facebook AICI , unde îl vei găsi pe Chuck mereu iar el se va ţine de lucruri mai puţin serioase şi de concursuri cu premii inedite.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...