Este momentul sa cumpar o navigatie pentru masina mea?

In loc de introducere…

Când vine vorba de mașini, există trei opțiuni principale in ce priveste sistemul de navigație GPS. Puteți opta pentru un sistem instalat din fabrică pe o mașină nouă (atentie insa, mare parte din masinile noi vin fara asa ceva, tocmai pentru a reduce costul de vanzare), un sistem instalat de dealer pe un vehicul nou sau uzat (produs sau recomandat de brandul masinii) sau puteți obține un dispozitiv aftermarket, care implica mai putin efort si un pret mai bun decat al tuturor celorlalte optiuni deja amintite.

În primii ani in care au fost lansate, sistemele de navigație erau o opțiune costisitoare rezervată mașinilor de lux. Astăzi, sistemele de navigație sunt aproape omniprezente, chiar și pe mașinile economice, gratie solutiilor aftermarket de care aminteam.  

Pe care ar trebui să-l cumperi? Care sunt avantajele fiecărei configurări? Care este mai puțin costisitor? Aveți nevoie chiar de unul având în vedere că telefonul inteligent are probabil una sau mai multe aplicații de navigație? Iată câteva lucruri de luat în considerare, astfel încât să puteți alege sistemul potrivit, acum in 2020.

De ce sa alegi un sistem multimedia cu Android?

Un sistem de navigație aftermarket este de obicei mai ieftin și, deși in trecut era foarte posibil să nu se potrivească perfect cu estetica vehiculului folosit, astazi acest lucru s-a rezolvat complet – atat gratie ramelor adaptoare pentru bordul oricarei masini, cat si gamei variate de navigatii „dedicate” care acopera aproape orice model – de la masini europene, asiatice, pana la nord americane.

In plus, o navigatie aftermarket are adesea aceleași capacități precum cele originale. Mai mult decat atat, deseori ii suprind pe posesori prin posibilitatile de accesorizare si prin faptul ca permit instalarea oricaror aplicatii din Google Play – altfel spus, nu sunt limitate de cele 3 categorii – streaming muzica, navigatie, apeluri telefonice. 

Oamenii care doresc o experiență audio de calitate superioară și o funcționalitate extinsă vor fi mulțumiți de aceste sisteme care oferă afișaje și caracteristici mai bune și mai colorate.

Costul? De la doar 300 de lei, in sus!

Cand este momentul potrivit pentru aceasta investitie inteleapta?

Dacă te bazezi în mod constant pe o solutie de navigație in trafic (oricare ar fi dispozitivul folosit), petreci mult timp pe drumuri și te gasesti frecvent prins în blocajele de trafic, atunci o navigație adecvată ar putea fi o investiție bună; in plus, daca vrei un plus de divertisment pentru tine, familia sau pasagerii tai, o navigatie cu Android este ceva obligatoriu! Un telefon poate sa suplineasca uneori aceste nevoi, insa pe langa ca te distrage de la drum, te face si sa incalci legea – sa nu uitam ca folosirea (sau atingerea sa) in timpul sofatului este strict interzisa!  

Cat de simplu este sa gasesti si sa cumperi o astfel de navigatie? Dacă te decizi, intra in magazinul cu navigatii auto Android Autodrop.ro – primul pas: selecteaza marca auto din meniul principal; pasul doi: gaseste produsele compatibile cu masina ta; pasul trei: bucura-te de consultanta online/telefonica si finalizeaza o comanda!   

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...