Little Prints – mini mall-ul juniorului tău!

Decembrie, luna cadourilor și a bucuriilor trăite în familie, este și un moment perfect pentru a face noi achiziții. Dacă familia ta mai numără acum un membru, lucrurile pe care trebuie să le cumperi sunt din ce în ce mai numeroase. Moș Crăciun nu există încă pentru un nou-născut, fiindu-i imposibil să perceapă existența sa. Însă, există părinți responsabili, așa cum ești tu, ce pun un mare accent pe calitatea fiecărui cadou oferit copilului.

Astăzi vreau să îți vorbesc despre Little Prints. Este magazinul online în cadrul căruia găsești o mulțime de articole pentru copii. Vorbim în primul rând despre suzetele BIBS, cele înalt calitative pe care copilul tău le va accepta fără probleme. 

Alege o suzetă sigură pentru bebelușul tău – Little Prints te inspiră!

Ești cea mai bună persoană din viața copilului tău, ești părintele în care are cea mai are încredere! Oferă-i tot ce e mai bun – inspiră-ți achizițiile din stocul de la Little Prints. De aici poți achiziționa suzete BIBS, dar și accesorii pentru acestea.

Recomandarea mea pentru tine sunt suzetele în set de câte două. Ele sunt perfecte spre a fi folosite încă din prima lună de viață. Regăsești la Little Prints 3 categorii, cele potrivite pentru 0-6 luni, 6-18 luni și 18+ luni. Din compoziția acestora lipsește bisfenol A, un cunoscut component folosit la crearea produselor din plactic. Sunt recomandarea mea pentru că atunci când una dintre suzete se pierde, o ai ca înlocuitoare pe cealaltă. Paleta de culori aferentă modelelor disponibile este vastă, deci asortatea ținutelor bebelușului cu suzeta nu va mai fi o operațiune complicată.

Suzetele BIBS, disponibile la Little Prints vin în 3 variante: Color, cele din latex, Suprem și Couture, create din latex și silicon. Practic sunt extrem de moi și prietenoase cu cavitatea bucală a bebelușului. Mai mult decât atât, grație formei predispuse spre exterior, suzetele aproape că nici nu ating pielea din jurul gurii. Asta înseamnă că nu creează iritații! Folosește-le cu încredere căci sunt de calitate, iar copilul tău le va accepta fără probleme! Vezi toate modelele de suzete disponibile la Little Prints. 

Încă ceva, Little Prints este magazinul online ce a adus pentru prima dată în România produsele ce poartă semnătura BIBS, dar și cele Mushie, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori pentru acestea. Găsești oferta în cadrul site-ului oficial.

Banderole și turbane pentru fetițe cochete!

Pentru cocheta familiei Little Prints are recomandări dintre cele mai stilate. Cum ar fi să plusezi asupra aspectului său fermecător cu o banderolă sau un turban? O mulțime de modele te așteaptă în cadrul site-ului oficial. Sunt create manual, din dragoste pentru micii prințișori ai familiei!

Verifică stocul și achiziționează rapid tot ce prezintă interes pentru tine! Dacă ai nevoie de mai multe informații, îți las datele de contact ale personalului Little Prints aici: 0725 766 847 / hello@littleprints.ro.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...