Cum imbunatatesti calitatea aerului cu un aparat de aer conditionat Samsung

Un aparat de aer conditionat poate face diferenta in locuinta ta. Calitatea aerului din casa poate fi improspatata si poti avea parte de un refresh generos al aerului la fiecare utilizare, la fel ca dimineata atunci cand deschizi larg ferestrele pentru a lasa aerul proaspat sa patrunda in locuinta.

Sunt mai multi factori care influenteaza calitatea aerului din locuinta ta. De aceea e bine sa fii foarte atent la cum iti alegi aparatul de aer conditionat. E bine sa verifici de fiecare data toate optiunile disponibile si mai ales, tipurile de filtre cu care este echipat.

Un alt factor important este reprezentat in special de capacitatea sau puterea aparatului de aer conditionat. Daca ai o incapere prea mare si un aparat de climatizare cu putere mica, atunci sunt sanse la fel de mici sa obtii temperatura dorita. Calitatea aerului poate fi redata cu ajutorul unui aparat de aer conditionat Samsung deoarece aceste modele sunt echipate cu cele mai noi tehnologii si filtre care ajuta la eliminarea bacteriilor a prafului si a altor microorganisme prezente in aerul din interior.

Iti recomandam sa urmezi cativa pasi de imbunatatire a calitatii aerului din locuinta ta:

Controleaza umiditatea aerului conditionat Samsung

Conteaza foarte mult sa pastrezi un nivel optim de umiditate in locuinta sau incaperea pe care o racesti folosind un aparat de aer conditionat. In prezent, marea majoritate a aparatelor de aer conditionat de la Vollmax sunt echipate cu cele mai noi tehnologii si functii care iti permit sa pastrezi un nivel optim de umiditate. Este recomandat ca acest nivel de umiditate sa fie undeva la 40%-50%. Aerul uscat din locuinta poate oferi o senzatie de frig, asa ca nu este prea ok sa mentii umiditatea prea ridicata.

Cu ajutorul noilor modele de aparate de aer conditionat, ai la dispozitii numeroase solutii de control al umiditatii. Toate acestea pot fi la indemana ta rapid prin control Wi-Fi direct de pe telefon. Asadar, reglezi usor temperatura in parametri optimi si aparatul de climatizare se ocupa de imbunatatirea aerului in locuinta.

Seteaza o temperatura optima si constanta

Pe timpul verii, daca afara sunt peste 32 de grade Celsius, este recomandat sa mentii in casa o temperatura sub 26 de grade Celsius. Pe timpul iernii, este recomandat sa ai intre 20-22 de gradde Celsius pentru a avea parte de un mediu confortabil si calduros. Calitatea aerului este imbunatatita considerabil chiar si atunci cand aparatul este mentinut la o temperatura constanta.

Acesta porneste doar atunci cand are nevoie sa regleze temperatura, iar filtrele de particule isi intra in rol improspatand aerul prin eliminarea bacteriilor si a altor particule nocive. Avand o temperatura optima, ai parte si de aer sanatos si benefic pentru comoditatea familiei tale.

Intretine corect aparatul de aer conditionat

Verifica si efectueaza toate verificarile necesare pentru a intretine corect aparatul de aer conditionat. Este recomandat ca la minim 2-3 ani sa schimbi filtrele de aer din aparat. In acest fel, vei asigura aer proaspat la interior cu un cost mult mai redus de energie electrica.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...