FemmeLuxe.co.uk – Be a Fashion Queen

FemmeLuxe.co.uk

FemmeLuxe.co.uk este un site pe care l-am găsit anul trecut în căutare de noi outfit-uri. Am fost deosebit de surprinsă de prețurile destul de accesibile și de varietatea de produse de unde poți alege după preferințe. În ultimile două comenzi mi-am luat niște rochițe, dar din păcate din cauză pandemiei și a turelor de la spital nu am avut timp să pozez.

La ultima comandă din decembrie, mi-am dorit să-mi achiziționez doar ceva foarte lejer. Un outfit pe care să-l pot purta comod prin casă sau pur și simplu în plimbările de relaxare prin parc. Astfel de outfit-uri le puteți găsi pe site-ul FemmeLuxe.co.uk la categoria loungewear, iar acolo aveți posibilitatea să vedeți diferite modele.

FemmeLuxe.co.uk

Ce este un outfit loungewear? Pe înțelesul tuturor, îmbrăcăminteade lounge este îmbrăcămintea concepută pentru a fi purtată acasă. Este o îmbrăcăminte de casă non-restrictivă, care te face să te simți comod în orice situație. De obicei aceasta este confecționată dintr-un material moale și lejer. Practic, poate fi orice piesă de îmbrăcăminte în care vă simțiți confortabil, nu?

Loungewear este o îmbrăcăminte confortabilă, dar prezentabilă, pe care o porți acasă. De exemplu:

  • Tricouri
  • Jumpers
  • Hanorace
  • Pantaloni de jogging
  • Pantaloni scurți de lounge

Din această categorie, eu mi-am ales modelul de mai sus Grey Ribbed Belted Loungewear Set. Mi-am ales culoarea gri, are câteva nervuri ca model și mi-a plăcut enorm designul. Pentru a obține un echilibru perfect între confort și stil, atracția estetică este foarte importantă. De aici tind să cred că noi femeile cumpărăm piese vestimentare cu ochii și impactul vizual este foarte important pentru noi. Costă aproape 22 de lire, ceea ce mie mi s-a părut destul de ok ca preț.

Wanna look luxe and laid back while you’re loungin?

Femmeluxefinery.co.uk

Tot pe același site, la categoria loungewear set puteți găsi o mulțime de piese pe care la noi le găsim sub denumirea de trening. Sunt extrem de călduroase, comode și accesibil ca preț. Mie mi-a plăcut foarte mult Grey Oversized Drawstring Hoodie Slim Fit Joggers Loungewear Set. Costă aproape 24 de lire, pantalonul este croit slim iar hanoracul cu glugă este super cute.

Dar, cum alegi îmbrăcămintea de lounge potrivită? Știu că probabil nu este foarte important, dar trebuie să alegeți stiluri care să vă arate forma corpului într-un mod armonios. Pentru a crea iluzia unui trup cât mai subțire alegeți dungile în orizontală și întotdeauna să alegeți culorile care se potrivesc tenului dvs. pentru a crea acel aspect fresh.

FemmeLuxe.co.uk

Tot din această categorie lounge set găsim acest set drăguț de culoare roz deschis. Pink Boxy Cropped Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set este mai diferit decât celelalte și se potrivește doamnelor și domnișoarelor cu siluetă mai subțirică. Costă aproape 25 de lire și îl puteți găsi pe nuanțe de crem, verde foarte deschis, negru și alb.

Cine a spus că dacă porti treninguri de damă nu îți vei pune în evidență stilul vestimentar? Oferă un accent de personalitate ținutelor tale și poartă treninguri de damă în combinatii inedite. De exemplu o simplă pereche de pantaloni de trening se va potrivi perfect cu un pulover pufos sau un tricou lejer, în timp ce o bluză de trening cu glugă va putea fi purtata deasupra unui tricou alb combinat cu o pereche de jeanși. Lasă-te inspirata de modelele noi de pe site-ul FemmeLuxe, iar garderoba ta va capata un aer fresh si plin de originalitate!

Be a FashionQueen, choose FemmeLuxe.co.uk!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...